Vikulyk

Лагідний гель для вмивання обличчя

Лагідний гель для вмивання обличчя

Я зараз користуюсь даним гелем для вмивання і сироваткою від Sue, яка теж збагачена цим чудовим компонентом. Скажу, що продукти варті уваги, не дивлячись на лояльну ціну вони дійсно класні.

Лагідний гель для вмивання обличчя

Відчуття і враження від використання:

  • Склянна темна баночка, читала, що саме в склянній тубі складники краще зберігають корисні властивості, на ділі насправді важко зрозуміти, але, що знаю точно: тримати в руках її дуже приємно. Дозатор тут зручний, видає невелику кількість засобу, його і не потрібно багато, адже гель доволі густий, тому розходиться економно.
  • Аромат тут легкий, приємний і натуральний, він солоденький, також відчуваю щось трав‘яне.
  • Пінка, яка утворюється-невагома і ніжна.
  • В мене комбінована шкіра, яка схильна до висипань і такий догляд їй подобається.
  • Гель ретельно очищує шкіру, при цьому не сушить, я інколи можу просто вмитись і деякий час не наносити наступний догляд, при цьому шкіра почуває себе комфортно, немає відчуття стягнутості чи сухості.
  • За період використання мене практично не турбують висипи, шкіра виглядає більш рівномірною і вона заспокоєна.
  • Пребіотики спрямовані на захист шкірного бар‘єру і загоєння якихось пошкоджень, тому мені, як власнику проблемної шкіри догляд з пребіотиками прийшовся до душі, тай думаю цей компонент залишиться корисним для всіх.

Активні компоненти:

Інулін - пребіотик, в догляді за шкірою може бути видатним для поліпшення захисту поверхні шкіри, забезпечуючи шкірі те, що їй потрібно, щоб зберегти свій бар'єр недоторканим, гладким і здоровим.

Біолін- інноваційний пребіотик, який захистить шкіру від шкідливих бактерій. Якісно потурбується про чутливу, пошкоджену та вікову шкіру.

Д-пантенол- має протизапальний ефект і заспокоює роздратовану шкіру, прискорює загоєння опіків, виразок, вугрів і дрібних ран, садна на шкірі і подряпини. Збільшує виробництво пігменту і зменшує руйнівний вплив сонячних променів.

Бетаїн – гарний зволожувач, що захищає клітини від втрати вологи.

Висновок. Чудовий комфортний гель, який добре виконує свою функцію за доступну ціну.

В мене міатюра-60 мл

Виробник: Україна 🇺🇦