ksnklb

А ці пляшечки залишаються в травні

А ці пляшечки залишаються в травні

Звісно, обійтись без цієї рубрики у кільці місяця я не можу, тому запрошую до перегляду того, що у мене закінчилось у травні😉.

Розпочнемо з Mermade

Закінчився крем для рук Night in Paris, вприцнипі він був мені хорошим, добре зволожував, тюбик також зберіг нормальний стан, аромат був приємним, вишнево-алкогольним.

І знову я закінчила бальзам для губ, цього разу це Magic Unicorn, також добре зволожував губи, мав приємний аромат, тільки швидко закінчився.

Закінчились мої весняні лимончики Light Blue, та я не сумую, адже точно куплю ще одну баночку. Аромат свіжий, лимонний, дуже приємний і досить стійкий.

А зараз хочеться зробити плак-плак, адже закінчилась і сироватка Take It Easy, вона дуже круто зволожує та заспокоює шкіру, але розхід мене не тішить, адже закінчилась дуже швидко.

Із засобів для волосся це: спрей для легкого розчісування Anti tangle club, нормальний базовий спрей, полегшує розчісування, мені не дуже подобався його аромат, розхід невеликий. Шампунь Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Shampoo, використовувала його інколи, адже після нього гарний об'єм зберігається найдовше, та цей шампунь провокував лупу, якщо користуватись часто.

Ну і лосьйон для тіла Night in Paris, у новій формулі мені дууже подобався, консистенція у нього густіша, ніж зазвичай, тааа дана тара була незручною для того, щоб дістати засіб, тому трохи лосьйону так і залишилось всередині, я просто не змогла його дістати 🤷🏻‍♀️.

А тут у нас є:

Хороший освіжаючий шампунь від Inberiya, він мені загалом подобався, у складі є ментол, тому було легше відчуття охолодження та свіжий аромат.

Док-пак рідкого мила, я навіть не робила про нього пост, насправді, та воно класне)) має ніжний та теплий кокосовий аромат, ніжну, кремову консистенцію, добре очищає руки без сухості.

Викидаю свою любимку від MARÊVE, адже вона закінчилась) Це міст для тіла з шимером, аромат Rose Wine дуже приємний, трішки квітковий, трішки солодкий, трішки глибокий, трішки алкогольний 😍 люблю його, як і цей міст 🥰.

На викидушки пішов і гель для брів Lamel, він у мене від жовтня, зараз він помутнів та став густішим, підозрюю що у нього закінчився термін придатності 🤷🏻‍♀️.

Ну і на викидушки пішла пілінг-скатка від Hollyskin, по тій простій причині, що вона дуже сушила шкіру обличчя.. довго її тримала і думала, що з нею робити, та на ніжки вона також не підійшла, тому викидаю.

Тут одразу два засоби від Tesori:

Гель для душу "Лісові ритуали", який досить хороший, та має хвойний, мильний аромат, який мені не сподобався. Ну і кондиціонер для прання "Персидські сни", як кондиціонер хороший, не викликав подразнень чи алергічних реакцій, аромат тут яскравий, гранатовий, трішки зі східними нотами.

Гель для душу LA Petit Marseillais, хороший базовий гель, мені сподобався, не пересушує, дає відчуття свіжості, саме у цьому гелі полуничний аромат.

Ще один гель для душу, той самий з блискітками від Moxa'm, також нормальний гель, має приємний дизайн та аромат парфумів.

Кремчик для ніг від Shelly мав хороший розхід, його вистачило від вересня, має приємний аромат та дуууже добре зволожує ніжки, ним я задоволена.

А тут те, за що я рада)) Нарешті я почала використовувати свої пробнички)) цього місяця я відкрила багато пробників, а отже спробувала багато нового 🥰 і ще я дуже тішусь, що всіх їх зберегла для цього фото 🥰. Усім дякую за увагу, мирних вихідних ❤️