Пришелець Ольга

#ILOVETHISINMYROUTINE

#ILOVETHISINMYROUTINE

Вирішила підтримати челендж Karina (вибач, не можу тебе тегнути через правила клубу) і також вирішила написати про речі, які я обожнюю робити в догляді. Попередній пост про те, що я ненавиджу можете почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/36357/

Признаюсь чесно, цей пост дався складніше, бо про бяки писати цікавіше :) Але кожні бяки треба розбавляти позитивом, бо його і так з нашими реаліями не так багато.

Отже, почнемо з моєї найулюбленішої речі:

  1. Мити голову. Сюрпрайз-сюрпрайз, я та сама людина, яка любить це нелегке діло. Взагалі люблю барахтатися у воді, тому зайвий час постояти під гарячою/теплою водою для мене кайф. Люблю наносити скраб, масажувати голову своєю щіткою для миття голови, наносити кондиціонер та розподіляти його щіткою для волосся (для кучерявого методу вкладання та стилю життя це єдиний момент, коли можна не травматично розчесати голову). Якби в мене була ванна, то більшість свого дня я б проводила в ній. Ось настільки я люблю воду хахаха.
  2. З попереднього пункту випливає приймання ванни/душу. Думаю, що це повʼязано з тим, що гаряча вода допомагає мʼязам розслабитися після тренувань або важкого дня. Тому після йоги я не проти постояти на хвилин 10 довше під душем.
  3. Йога. Вважаю, що спорт та легке регулярне фізичне навантаження - це також про догляд. Раніше була хейтеркою йоги, а зараз мої суглоби радіють відносно неважкому навантаженню. Єдине, що мені там не подобається (це б була не я, якби не підкинула трошки бяки) - медитації, не люблю сидіти нічого не роблячи. Я медитую в Кіберпанку (гра).
  4. Фарбуватися. Хоч і не люблю наносити тон, але всі інші етапи то моє. Останнім часом стараюся підбирати макіяж в тонах одягу. Тому зелені, сині та інші кольори присутні в моєму житті.
  5. Клеїти патчі від прищів. Краще я наклею, ніж буду стояти та видавлювати все, що можна видавити. А недавно купила патчі у вигляді котиків та лапок, тому офіційно заявляю: тепер можна побачити людей з мушками (хто знає той знає) на обличчі, принаймні мене. (а тепер уявіть, що разом з котиками в мене ще й сині очі з синіми віями).
  6. Обирати та наносити парфум. В мене в колекції 40 ароматів (з урахуванням пробників та відливантів), і, боже, як я люблю ними всіма користуватися. Для мене вийти на вулицю без аромату = щось на межі з неможливим.
  7. Заколювати волосся крабиками. Це красиво й практично.

Ось такий невеличкий список вийшов. Можливо, якби я посиділа більше часу рефлексуючи, то додала б більше пунктів, але най буде так. Дякую Карині за такий челендж, а вам дякую за увагу!

Бережіть себе!

А також гарного вечора, дня та ранку!

<3