Ta_nyaaaaaaa

Брови зафіксовані на весь день!)

Брови зафіксовані на весь день!)
Брови зафіксовані на весь день!)
Брови зафіксовані на весь день!)

Я надивилася на дівчат у клубі і зрозуміла, що теж ТЕРМІНОВО хочу цей гель для брів собі. Новинки завжди швидко заполоняють клуб, а я зазвичай трішки спостерігаю, а потім обираю і для себе 😂

Так от, цього разу я точно не прогадала))

Брови зафіксовані на весь день!)

Гель для брів має мімішне дівчаче пакування, таке рожевеньке. Флакон з гелем ховається у картонній коробочці, на якій вся інформація про продукт.

На дотик флакон дууууже приємний.

Проте в цього естетичного флакону є мінус. На матовому покритті дуже виднопошуодження і забруднення, які складно видалити

Щіточка у гелю доволі велика і спочатку це мене налякало, бо маю доволі тонкі брови. Проте дарма, бо незважаючи на розмір, щіточка гарно профарбовує саме волоски брів, а не шкіру навколо них.

Обмежувач працює чудово, на щіточці не висить величезна кількість гелю, як інколи траплялося з іншими.

Ворсинки у щіточки довгі, густі і м‘які. Тому виявилося працювати ним дуже зручно.

Окремо хочеться виділити аромат гелю. Це ж напрямок звучання легендарних ю Kirke! Свіжо-фруктовий аромат, який дуже відчувається з флакону і перші пару хвилин після нанесення, тобто до висихання.

Текстура прозорого середньої густоти гелю. Не тягнеться, але і не розтікається. Мені також дуже подобається, що він безбарвний. Тому що коли мої брови щойно пофарбовані (барвником), я можу дозволити собі до 5 днів часу укладати їх лише гелем, що мега-зручно і так швидко.

Тішить і те, що у складі є доглядові компоненти: гідролізат кератину, гідрогенізована касторова олія, гліцерин, а полівінілпіролідон надає ефект блиску.

Мої брови: тонкі, не скажу, що дуже неслухняні. Тобто загалом легко піддаються укладці.

Як я уже сказала, щіточкою працювати доволі зручно. Зазвичай підмальовую брови олівцем, зверху фіксую гелем. Це займає у мене буквально 2 хв. Тож укладка брів стала для мене задоволенням.

Гелем Joko Blend у мене вдалося швидесенько прочесати і зафіксувати кожну волосинку брів, укласти їх в потрібному для мене напрямку.

Волоски виглядають розділеними і охайними.

Протягом дня гель носиться гарно, не утворюючи білого нальоту і тримаючи брови у тому положенні, яке я задала ще зранку. Дійсно надає ефект ламінування.

Фото з флаконом біля брів - після 8 годин носіння макіяжу й, відповідно, гелю.

Я вважаю, що цей гель ідеальний для м’якої тонкої волосинки та середньої жорсткості. Хоча бачила у дівчат, що він дуже гарно вкладає і густі неслухняні брівки.

Тож однозначно Joko Blend потішив нас крутою новинкою 😊

Користуюся нагодою і вітаю усіх з першим днем літа ☀️ Нехай воно буде яскравим, приємно незабутнім і сповненим похитивними враженнями!)