☕️ Karina ☕️

Міцеллярна вода L'Oreal Paris

Міцеллярна вода L'Oreal Paris

Це вже моя друга баночка. Вистачає мені її надовго. Придбала я її випадково, під час переїзду. Вхопила інтуїтивно першу з полиці. І це була доленосна дія. Бо запала вона мені в саме серденько 💗

Міцеллярна вода для сухого і чутливого типу шкіри. Також в мене була й для нормального типу попередньо. Обидві комфортні, не викликають подразнень, очі не щипають (що для мене дуже важливо, враховуючи минулий досвід). Терти обличчя силою не треба, достатньо декілька разів провести і все змивається.

Далі покажу її в дії.👍

Призначення - зволоження, очищення.
Об'єм - 400ml.
Особливість - не тестувалося на тваринах.

Виробник - Франція.

Особливості Micellar Water Normal Dry Sensitive від L'Oreal Paris:


- справляється з будь-яким видом макіяжу, зокрема водостійким;
- можна використовувати для обличчя, повік і губ;
- помітно покращує стан шкіри завдяки глибокому очищенню;
- підходить для чутливої шкіри;
- є гіпоалергенною: не містить барвників, ароматизаторів, спирту, мила, парабенів.

На першому фото я зробила свотчі різних косметичних продуктів та підписала їх.

Далі тільки одним легким рухом я проводила по цих свотчах.

Всього 4 проведення. Найстійкішими виявилися помади та підводка.

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID.

1 інгредієнт середнього рівня безпеки.

Міртримонію бромід - ці сполуки мають здатність порушувати клітинні процеси мікроорганізмів, тому є чудовими консервантами. Цетримід (Myrtrimonium Bromide) є антисептиком, тобто він має різні антибактеріальні, протигрибкові та інші антимікробні властивості, і його можна наносити на шкіру або слизові оболонки, щоб уникнути або мінімізувати ризик інфікування. Це також поверхнево-активна речовина, тобто функціонує як миючий засіб із очисними властивостями. Як фармацевтичний інгредієнт він використовується в різних продуктах, головним чином для місцевого застосування в спреях, гелях і кремах для різних цілей, включаючи очищення опіків і ран, для дезінфекції шкіри перед ін’єкціями або операціями, а також для лікування грибкових інфекцій або попрілостей.

Цієї міцелярною водою я дуже задоволена і змінювати її не планую. Яка ваша улюблена міцелярна вода? 🫧