Bless Beauty Smooth Skin 24 або ідеальний компаньйон на літо
Новий друг у спекотні дні🌸
Всім привіт🌸
Чесно кажучи, коли цей BB завірусився в клубі, я була налаштована скептично, та прочитавши багато гарного про нього, вирішила, що він мені треба🤭
Тож запрошую до моїх вражень✨
Дизайн✨
Крем знаходиться у гарній біло-рожевій тубі з досить м'якого приємного пластику, з класичним дозатором.
Об'єм: 40 ml.
Консистенція та у використанні✨
Сам крем не рідкий, а як раз ідеальної густини, що дає змогу нанести його на руку для набирання спо нжем і він не розтікатиметься)
Для себе я обрала відтінок №13, який заявлений найсвітлішим в лінійці і на свій страх і ризик замовила наосліп🤪
Якщо дивитись відео чи свотчі він виглядає троши жовтуватим, але в житті це чудовий світлий ніжний відтінок для дівчат зі світлою шкірою, тож найстрашніше залишилось позаду)
Нанесення та в носці✨
Крем комфортно і без проблем лягає на гарно підготовлену шкіру і залишає по собі легкий вологий сяючий фініш.
Перекриття у нього ближче до середнього для мене, він гарно вирівнює тон шкіри і маскує незначні недоліки✨
На обличчі він невагомий та дуже легкий + за весь день з ним на обличчі не відчувалось дискомфорту чи якогось ефекту маски)
Єдине, що під кінець дня він трохи починає залишати обличчя і якщо дивитись зблизька, то видно неоднорідність покриття, але це несуттєво)
За пару тижнів користування крем не викликав ніяких негативних реакцій шкіри✨
Висновки✨
Якщо ви маєте світлу шкіру і вам так само важко підібрати тональний крем або BB, я щиро рекомендую придивитись саме до 13 відтінку, враховуючи, що продукт доволі бюджетний)
Легкий, з вологим природнім фінішем, стане чудовим надбанням у спекотні дні або ж коли хочеться максимально ніжного покриття🤍
Дякую за увагу🥰
Коментарі (0)