Alina🍒

Bless Beauty Smooth Skin 24 або ідеальний компаньйон на літо

Bless Beauty Smooth Skin 24 або ідеальний компаньйон на літо

Всім привіт🌸

Чесно кажучи, коли цей BB завірусився в клубі, я була налаштована скептично, та прочитавши багато гарного про нього, вирішила, що він мені треба🤭

Тож запрошую до моїх вражень✨

Крем знаходиться у гарній біло-рожевій тубі з досить м'якого приємного пластику, з класичним дозатором.

Об'єм: 40 ml.

Сам крем не рідкий, а як раз ідеальної густини, що дає змогу нанести його на руку для набирання спонжем і він не розтікатиметься)

Для себе я обрала відтінок №13, який заявлений найсвітлішим в лінійці і на свій страх і ризик замовила наосліп🤪

Якщо дивитись відео чи свотчі він виглядає троши жовтуватим, але в житті це чудовий світлий ніжний відтінок для дівчат зі світлою шкірою, тож найстрашніше залишилось позаду)

Крем комфортно і без проблем лягає на гарно підготовлену шкіру і залишає по собі легкий вологий сяючий фініш.

Перекриття у нього ближче до середнього для мене, він гарно вирівнює тон шкіри і маскує незначні недоліки✨

На обличчі він невагомий та дуже легкий + за весь день з ним на обличчі не відчувалось дискомфорту чи якогось ефекту маски)

Єдине, що під кінець дня він трохи починає залишати обличчя і якщо дивитись зблизька, то видно неоднорідність покриття, але це несуттєво)

За пару тижнів користування крем не викликав ніяких негативних реакцій шкіри✨

Якщо ви маєте світлу шкіру і вам так само важко підібрати тональний крем або BB, я щиро рекомендую придивитись саме до 13 відтінку, враховуючи, що продукт доволі бюджетний)

Легкий, з вологим природнім фінішем, стане чудовим надбанням у спекотні дні або ж коли хочеться максимально ніжного покриття🤍

Дякую за увагу🥰

01 червня, 2024
Alina🍒
01 червня, 2024