Dott White Orchid Muza
захват , чи розчарування?
Давно хоітла спробувати неймовірно красивий та естетичний крем для рук від DOTT .
Об`єм - 30 m
Вартість 300-350 грн
Дизайн : Дуже стильний , мінімалістичний, лаконічний дизайн .
Все продумано до деталей .
Стильний ланцюжок, який прикріплений до кришечки і завдяки цьому її не можливо загубити .
Від зовнішнього вигляду - я в захваті .
Текстура : кремова, білого кольору, середньої щільності .
Аромат : я чомусь уявляла , що він буде квітково - свіжий. Але особисто для мене це запах бальзаму "звездочки", який віддає холодком. Він не такий інтенсивний , не нав'язливий, але саме так мені сприймається .
Подружка брала сірий з керамідами DUSK. От в нього запах дуже сподобався - теплий, димний, з нотками деревини .
Даний крем з ланоліном. Цей компонент живить та зволожує шкіру. Створюючи захисну бар'єрну плівку, він утримує вологу шкіри, захищає від морозів, вітру та УФ-випромінювання. Має ранозагоювальні властивості.
Ланолін складається з воскових ефірів, ланолінових спиртів та кислот. Саме ці компоненти відповідають у складі крему за головні функції: пом'якшувальну, бар'єрну та емульгуючу. Ланолін – це якісна та натуральна заміна вазеліну.
Враження
- неймовірно естетичний дизайн
- гарно зволожує
- пом'якшує шкіру, та робить ніжною
- немає відчуття стягнутості та сухості
- поглинається швидко , але все ж не так як Sisters Aroma.
- аромат, нажаль не став моїм фаворитом
- є певне відчуття плівки деякий час після поглинання можливо це саме через ланолін , мені від цього не дуже комфортно .
Для мене особисто оцінка 7 з 10 .
Більше не повторю, але обов'язково спробую ще кремчик для рук з керамідами DUSK .
А ви пробували даний крем? Як вам?
Коментарі (0)