Yustal

Легкий сонцезахисний крем з вітаміном С, ніацинамідом та екстрактом гінкго білоба Jole

Легкий сонцезахисний крем з вітаміном С, ніацинамідом та екстрактом гінкго білоба Jole

Крем з найвищим ступенем захисту серед сонцезахисних кремів бренду Jole рекомендований для будь-якого типу шкіри. Крем у пластиковому тубусі, 50 грамів. Отвір тубуса додатково захищено фольгою за що подяка виробнику. Користуватись кремом можна 6 місяців після відкриття. Кінцевий термін придатності вказано на спайці.

Наводжу інформацію зі зворотної сторони тубуса. Сонцезахисний крем Jole SPF 50 для всіх типів шкіри:

глибоко зволожує шкіру

надає антиоксидантний захист

запобігає появі зморшок

нормалізує імунну систему шкіри

захищає від гіперпігментації

заспокоює та пришвидшує відновлення шкіри

запобігає передчасному старінню

захищає від фотостаріння

Застосування: Для рівномірного розподілу захисних фільтрів нанести на шкіру обличчя та шиї рівним шаром, витримати 2-3 хвилини та нанести ще раз. Після підсихання можливе нанесення макіяжу.

УВАГА! При перебуванні на активному сонці оновлюйте крем на обличчі кожні 2 години. Не є водостійким.

Склад крему:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Panthenol, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phenoxyethanol, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Extract

Крем без ароматизаторів, простого спирту та ефірних олій. В складі непогані, переважно сучасні хімічні фільтри, та фізичний сонцезахисний фільтр оксид цинку. Крем містить ніацинамід, пантенол та трохи вітаміну С у стабільній формі аскорбілфосфату магнію. У кремі є силікон циклопентасилоксан, популярний для виготовлення тональних кремів. Склад пристойний. Щодо нанесення у два шари, я гадаю можна наносити як кому зручніше, хтось полюбляє нанести за один раз побільше, хтось у два шари, головне вмасувати сонцезахисний крем у шкіру, щоб фільтри зачепились за епідерміс.

Чому на упакуванні вказано дві різні цифри і який фактор захисту у цього крему?

Коли ми бачимо на кремі напис SPF50 це маркування Sun Protection Factor стосується рівня захисту від UVB-променів.

Сонячні промені, які досягають Землі, бувають двох видів: UVB та UVA. UVB промені мають довжину хвилі 280-320 нм. Вони викликають опіки шкіри й затримуються в епідермісі. UVB випромінювання відповідає за вироблення вітаміну D і провокує рак шкіри.

UVA промені мають довжину хвилі 320-400 нм. Вони мають накопичувальний ефект та проникають в шкіру глибше, від них з’являється засмага. UVA промені безпосередньо впливають на старіння шкіри, появу пігментації та глибоких зморшок, тому що UVA промені руйнують колаген. UVA промені проникають навіть через скло.

Існують сонцезахисні креми, котрі захищають лише від UVB променів, хоча зараз все більше виробників намагаються робити сонцезахисні креми від обох видів випромінювання, на таких кремах ми також бачимо позначку UVA або напис Broad Spectrum. Корейські виробники позначають ступінь захисту від UVA променів за допомогою літер PA та плюсів, максимальний ступінь захисту це чотири плюси (PA++++). PA++++ блокує до 95% променів UVA. Сонцезахисний крем Jole Daily Hydration Cream SPF UVB 50/UVA 25 блокує до 98% променів UVB та до 96% променів UVA. Звісно якість захисту ще залежить від користувача, а саме достатньої кількості крему та старанності в розподіленні та нанесенні.

Легкий сонцезахисний крем з вітаміном С, ніацинамідом та екстрактом гінкго білоба Jole

Мої враження:

Крем не жирний, помірної густини, добре всотується, нічим не пахне. Він не подразнює мою чутливу шкіру. Мені подобається, що в кремі використана комбінація хімічних та фізичного сонцезахисних фільтрів, тому що така комбінація краще переноситься чутливою шкірою, ніж креми суто на хімічних фільтрах, при цьому крем не вибілює шкіру. Якщо нанести крем на одну половину обличчя та порівнювати з іншою, то можна розгледіти незначне вибілювання, але це треба дуже ретельно вдивлятись. Крем злегка блюрить недоліки шкіри.

Цей сонцезахисний крем не містить олій, які могли б забивати пори, та не підкреслює пори візуально, не жирнить, не відчувається як плівка, не має ніяких недоліків, шкіра з ним дещо блищить, але цей блиск вологий, а не жирний. Він працює на перспективу довгого збереження молодості шкіри, оскільки містить не тільки сонцезахисні фільтри, а ще й антиоксиданти. Санскрін Jole добре переноситься шкірою навколо очей, його можна наносити на повіки, мої очі він не подразнює ні при носінні, ні при змиванні. Сонцезахисний крем Jole Daily Hydration Cream SPF UVB 50/UVA 25 це приємний для використання сонцезахисний крем, який стане особливо хорошим вибором для чутливої шкіри, ним дуже просто користуватись, непотрібно ніяких додаткових маніпуляцій, ні додаткового попереднього зволоження, ні припудрювання, навіть тим, хто використовує сонцезахисний крем вперше, буде легко подружитись з ним.

Якість косметики українського бренду Jole перевершила мої очікування ❤️