Vikulyk

Гарна бюджетна сироватка з пребіотиками

Гарна бюджетна сироватка з пребіотиками

Сироватка знаходиться в чорному склянному флакончику з піпеткою, яка добре набирає і потім виділяє продукт на руку чи зразу на обличчя.

Гарна бюджетна сироватка з пребіотиками

Сироватка має приємний аромат і легку текстуру. Після першого ж нанесення я відчула ефект наповненості шкіри, але вона при цьому вона легесенька і швидко вбирається, немає відчуття липкості чи жирної плівки, шкіра зовсім не перевантажена і не боїться жирного кремчику зверху. Доречі вона не конфліктує з іншими засобами, які наносяться зверху, а навпаки їх ефективно доповнює.

Насправді такий легкий варіант буде ідеальним в літню пору, я буває наношу тільки цю сироватку зранку і мені вистачає, адже вона знімає сухість, заспокоює шкіру і робить шкіру гладенькою.

Вона не викликає висипань чи забитих пор, навпаки під час використання обличчя менше сипить, адже в складі є класні інноваційні пребіотики, які покращують мікробіом шкіри, що захищає її від багатьох негативних факторів, при цьому ранки чи якісь подразнення загоюються швидше.

Формула тут безпечна і має підійти всім, адже в складі присутні складники рослинного походження, також тут відсутній спирт і продукти нафтопереробки.

Висновок. Взагалі це: класний, якісний і екологічний продукт за незначну ціну, який змушує пишатись українським виробником і дасть фору багатьом значно дорожчим сироваткам, тому від мене отримує високу оцінку ❤️