OKazkova

Ненудний ранок

Ненудний ранок

Запаси масочок від Joko Blend закінчилися, а звичка робити масочку щовихідних залишилась. Згадала про альгінатну масочку з екстрактом гібіскуса від Viabeauty, яку колись придбала у фізичному магазині. Та й вирішила, що настала її зіркова мить.

Масочка в симпатичному світло-сірому пакетику. Спереду - квітки, ззаду - опис, склад та інструкція до використання.

Ненудний ранок

Виробник рекомендує розмішати вміст пакетику з 40-50 мл води. Я вирішила додати 50 мл, щоб було більше часу на ретельне замішування, фотосесію масочки та нанесення.

Іііі….масочка виявилася дуже рідкою. Ну дуже. Ну приблизно як кефір. Я й пофоткала її вже з усіх можливих ракурсів, а вона все не застигає.

Вирішила спробувати нанести. А вона лягає дуже тонким шаром та тече. Якось все ж нанесла, та половина масочки так і залишилась у мисочці. Ті залишки у місці застигли приблизно через 15 хвилин після замішування.

На обличчі маска теж застигла. Та якщо альгінатні масочки від Joko Blend були дуже комфортними на шкірі, то цю масочку чомусь хотілося швидше зняти. Витримала 15 хвилин. Знімалась маска шматками та залишила багато сухих ділянок, які довелося змивати водою.

В результаті шкіра матова, трошки очищена. Але, гадаю, воно тієї мороки не варте. Може багато води додала? Та ну не більше ж, ніж за інструкцією. Потім вже почитала відгуки про неї, і виявилося, що й інші дівчата зіткнулися з такою самою ситуацією. Пишуть, що і 30 мл води для неї забагато. І краще просто потрошку додавати воду, доки не вийде потрібна консистенція.

Масочка коштувала рази в 2 дешевше, аніж маски від Joko Blend. І це, звісно, її перевага. І, можливо, якщо приловчитися розводити її водою до потрібної консистенції, то вона буде дуже гарною і на шкірі, і за результатом.

Я обожнюю матувальні серветки від Viabeauty, але от цю альгінатну масочку не зрозуміла та не оцінила. Та все ж добре, що спробувала. Ранок точно був не нудним😄

Дякую за увагу🫶

А ось допис зі стислим оглядом набору масочок від Joko Blend: https://club.makeup.com.ua/post/40256/

Не реклама, а щира рекомендація😉