Anna_feerie

#summerwithmakeupclub з нестандартним пунктом))

#summerwithmakeupclub з нестандартним пунктом))

В мене підготовка до літа доволі специфічна, бо найбільшого клопоту завдають не сонце, не спека, та навіть не комарі - мій біль це кліщі! 🤪

1. Тож, перший крок - це закупи засобів від цих злющів паразитів для обробки одягу (в мене 2 банки Gardex), а також підбір обробок для Тімки, бо минулого року через кліщів від захворів. Взагалі ці членистоногі переносять купу захворювань, деяки з них вражають людей, а інші - наших улюбленців, тому варто підійти до питання безпеки максимально ретельно. Тімону на теплу пору року ми купуємо спеціальні нашийники (був Foresto, зараз Kiltix). Їх вистачає на кілька місяців і навіть якщо кліщ кусає, його одразу паралізує 👌.

#summerwithmakeupclub з нестандартним пунктом))
#summerwithmakeupclub з нестандартним пунктом))

2. Сонцезахист ☀️.

Ну, а як же без нього, коли ти маєш фоточутливий тип шкіри)). Наразі закінчую 2 баночки: Skin1004 з фізичними фільтрами та BOJ з хімічними. На заміну маю також фізик від Some by mi (ну, і новенький санскрін на сучасних хімічних фільтрах вже до мене їде)).

3. Охолоджуючі масочки🤩.

Я такі засоби використовую весь рік, але влітку це особливий кайф)). Про мусову маску Hillary нещодавно писала розгорнутий відгук, тож якщо цікаво, зазирніть у профіль. Petitfee - одна з найкращих листових масок, що дійсно заспокоює шкіру та дарує комфорт. Все інше буду тестувати вперше🤗.

4. Педикюр та турбота про ніжки 😍.

Оскільки мої п'яточки потребують особливої уваги влітку, то закінчую базовий крем від Біленда і чекаю на свою рятівну масочку Лірен та багатообіцяючий бальзам від Біокон. А що поробиш, мені потрібна важка артилерія, просто зволожуючі продукти тут не впораються)).

5. Літні парфуми.

Минулого літа в мене закінчилось кілька ароматів (та й нічого нового до цієї весни я не купувала пару років точно), тож зараз підбираю собі свіжі, фруктові та водні композиції, які ідеально пасуватимуть на теплу пору).

Замовила в бренду FCP набір з найбільш цікавих для мене парфумів, буду тестувати 🤗.