SKOMSKA

Дощовий вечір неділі разом із чудовим екстрактом з мінералами і мікроелементами від Bisheffect

Дощовий вечір неділі разом із чудовим екстрактом з мінералами і мікроелементами від Bisheffect

Я обожнюю різні засоби для ванни , вже давно спостеріла в стрічці цікаві продукти від Bisheffect і звісно також захотіла спробувати🤎

Для себе обрала засіб для ванн "Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами".

Представлений в об'ємах: 500ml, 1000ml, 5000ml

Вартість: 84грн; 138грн та 548грн.

В мене саме в об'ємі 500 мл.

Засіб в простій прозорій баночці з кришечкою. Дуже практично, легко користуватись , та можна відслідковувати скільки залишилось екстракту.

Вказана вся необхідна інформаці.

▫️Я думала , що аромат буде саме хвої , але ні- він для мене дуже особливий, інтенсивний, нагадує саме смолу хвої(в дитинстві я любила обдирати її із дерев та роздивлятись на сонці , тут зловила прям настальгію😌).

▫️Текстура достатьо густа, тягуча, темно коричнева , але на сонці дуже гарно відтіняється.

▫️Склад:

aqua, magnesium chloride, pinus sylvestris leaf extract, glycerine, xanthan gum, cocamidopropyl betaine, allantoin, cocos nucifera oil, pinus sylvestris leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil.

Саме для текстури мені захотілось приділити більше часу, щоб вам її показати , адже в баночці вона - звичайна рідина, а от в контакті з водою виглядає дуже цікаво, смолянисто, лягає на поверхню прошарками😍

• Спосіб застосування : У ванну об'ємом води 100 л додати 100-150 мл екстракту. Ванну приймати протягом 15-20 хвилин.

Я собі спланувала , що баночки має вистачити на 5 раз , та використовувала "на око"

Екстрак швидко розчиняється у теплій воді. Вона приймає легке коричневе забарвелення.

Аромат дуже легкий , та майже не відчутний.

В процесі ритуалу - в мене чомусь пробігла асоціація , ніби я релаксую в гарячому чані з хвоєю в улюблених Карпатах💕, а не в Житомирі у ванній 😂

Кайфові відчуття🤎

На ванні наліт не залишається, легко змивається водою, але після декількох раз використання - побачила невелике нашарування , ледь помітне , але легко очистила миючим засобом😌

Враження:

▫️зручна баночка

▫️цікава текстура

▫️ відчувається максимальне розслаблення після прийняття ванни

▫️для мене чудово розслабляє напружені мязи

▫️позбавляє головного болю(перевірено на собі)

▫️нормалізує сон, заспокоює

▫️ефірні олії сосни та евкаліпта наділені бактерицидними властивостями, зміцнюють імунітет - це дуже цінно і сподіваюсь так і буде , якщо користуватись на постійній основі 🥰

▫️переносить в карпатські чани😂.

Чудовий засіб для догляду за тілом , та нервовою системою✨

Зробить прийняття ванни не тільки ритуалом , а корисною процедурою😌

Щиро рекомендую, та радію знайомству із Bisheffect🤍

P.S скоро поділюсь враженнями на один засіб , який мене найбільше цікавив - а саме "магнієві пластівці"