Дощовий вечір неділі разом із чудовим екстрактом з мінералами і мікроелементами від Bisheffect
🌲
Я обожнюю різні засоби для ванни , вже давно спостеріла в стрічці цікаві продукти від Bisheffect і звісно також захотіла спробувати🤎
Для себе обрала засіб для ванн "Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами".
Представлений в об'ємах: 500ml, 1000ml, 5000ml
Вартість: 84грн; 138грн та 548грн.
В мене саме в об'ємі 500 мл.
Засіб в простій прозорій баночці з кришечкою. Дуже практично, легко користуватись , та можна відслідковувати скільки залишилось екстракту.
Вказана вся необхідна інформаці.
Текстура, аромат та склад
▫️Я думала , що аромат буде саме хвої , але ні- він для мене дуже особливий, інтенсивний, нагадує саме смолу хвої(в дитинстві я любила обдирати її із дерев та роздивлятись на сонці , тут зловила прям настальгію😌).
▫️Текстура достатьо густа, тягуча, темно коричнева , але на сонці дуже гарно відтіняється.
▫️Склад:
aqua, magnesium chloride, pinus sylvestris leaf extract, glycerine, xanthan gum, cocamidopropyl betaine, allantoin, cocos nucifera oil, pinus sylvestris leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil.
Текстура у відео
Саме для текстури мені захотілось приділити більше часу, щоб вам її показати , адже в баночці вона - звичайна рідина, а от в контакті з водою виглядає дуже цікаво, смолянисто, лягає на поверхню прошарками😍
В процесі використання та враже ння
- Спосіб застосування : У ванну об'ємом води 100 л додати 100-150 мл екстракту. Ванну приймати протягом 15-20 хвилин.
Я собі спланувала , що баночки має вистачити на 5 раз , та використовувала "на око"
Екстрак швидко розчиняється у теплій воді. Вона приймає легке коричневе забарвелення.
Аромат дуже легкий , та майже не відчутний.
В процесі ритуалу - в мене чомусь пробігла асоціація , ніби я релаксую в гарячому чані з хвоєю в улюблених Карпатах💕, а не в Житомирі у ванній 😂
Кайфові відчуття🤎
На ванні наліт не залишається, легко змивається водою, але після декількох раз використання - побачила невелике нашарування , ледь помітне , але легко очистила миючим засобом😌
Враження:
▫️зручна баночка
▫️цікава текстура
▫️ відчувається максимальне розслаблення після прийняття ванни
▫️для мене чудово розслабляє напружені мязи
▫️позбавляє головного болю(перевірено на собі)
▫️нормалізує сон, заспокоює
▫️ефірні олії сосни та евкаліпта наділені бактерицидними властивостями, зміцнюють імунітет - це дуже цінно і сподіваюсь так і буде , якщо користуватись на постійній основі 🥰
▫️переносить в карпатські чани😂.
Чудовий засіб для догляду за тілом , та нервовою системою✨
Зробить прийняття ванни не тільки ритуалом , а корисною процедурою😌
Щиро рекомендую, та радію знайомству із Bisheffect🤍
P.S скоро поділюсь враженнями на один засіб , який мене найбільше цікавив - а саме "магнієві пластівці"
Коментарі (0)