Dior Vanilla Diorama
Натхнений десертом
Нарешті я добралася до ароматів, в мене був просто неймовірно великий список, що мені обов’язково треба послухати. І куди ж без ванільних ароматів. Vanilla Diorama випущений 2021 році, аромат позиціонує себе, як унісекс, він належить до групи східних гурманських. Натхнений улюбленим десертом Diorama Gourmand Крістіана Діора, спойлер який і для нього зробили. Але аромати десертів моя слабкість, але тут вийшло не про десерт.
Парфумер: Francois Demachy. Піраміда:
Верхні ноти: Апельсин, Рожевий перець та Лимон;
Середні ноти: Ром, Какао та Кардамон;
Базові ноти: Бурбонська ваніль, Сандал та Пачулі.
Дивишся на піраміду ну краса же? Відразу асоціація з теплим, дорогим ароматом ванілі з акцентами рому і какао. Приємним контрастом з цитрусами і кардамоном. Гарно? Тепер забутьте.
Да він неймовірно теплий, але в ньому все рівно відчувається стара школа. Старт різкий цитрус, який зникає прямо в моменті нанесення, можливо ви ще хвилинку відчуєте лимон десь ну дуже далеко, не більше. Далі більше алкогольно-ромова база, тут передайте Kilian привіт, бо Phantom вийшов у 2017. Він досить сухий, навіть хочеться чимось розбавити. Ваніль тут дійсно досить цікава, нестандартна, рідка. Але головним тут є кардамон, він переплітається з ромом і пару годин звучить досить алкогольними нотами. Тільки через пару годин я відчула ніжність сандалу, яка переплітається трішки з шоколадом, але при цьому кардамон нікуди не йде, він просто стоїть поруч.
В ньому досить багато нюансів, точно не десерт, якщо б написали надихнулись улюбленим алкоголем Діора, питань не було. Асоціація судна в морі, яке перевозить ром і спеції. Дерев’яний кардамон з дуже п’янкою ваніллю, густий, насичений навіть трішки смолисто звучить. Шлейф середній, тримається просто намертво. В мене були трішки завищені очікування, хотілося більше м’якості і ніжності. Буде чекати холодну пору.
Якщо ж все таки хочеться десерту краще звернути увагу на Lira Xerjoff, просто щось неймовірно смачне, поки дуже сподобався. Чесно очікувала більшого, навіть новий Vanille Fatale TF, справив більші враження.
Коментарі (0)