Spodobaieva Maryna

Dior Vanilla Diorama

Dior Vanilla Diorama

Нарешті я добралася до ароматів, в мене був просто неймовірно великий список, що мені обов’язково треба послухати. І куди ж без ванільних ароматів. Vanilla Diorama випущений 2021 році, аромат позиціонує себе, як унісекс, він належить до групи східних гурманських. Натхнений улюбленим десертом Diorama Gourmand Крістіана Діора, спойлер який і для нього зробили. Але аромати десертів моя слабкість, але тут вийшло не про десерт.

Парфумер: Francois Demachy. Піраміда:

Верхні ноти: Апельсин, Рожевий перець та Лимон;

Середні ноти: Ром, Какао та Кардамон;

Базові ноти: Бурбонська ваніль, Сандал та Пачулі.

Дивишся на піраміду ну краса же? Відразу асоціація з теплим, дорогим ароматом ванілі з акцентами рому і какао. Приємним контрастом з цитрусами і кардамоном. Гарно? Тепер забутьте.

Да він неймовірно теплий, але в ньому все рівно відчувається стара школа. Старт різкий цитрус, який зникає прямо в моменті нанесення, можливо ви ще хвилинку відчуєте лимон десь ну дуже далеко, не більше. Далі більше алкогольно-ромова база, тут передайте Kilian привіт, бо Phantom вийшов у 2017. Він досить сухий, навіть хочеться чимось розбавити. Ваніль тут дійсно досить цікава, нестандартна, рідка. Але головним тут є кардамон, він переплітається з ромом і пару годин звучить досить алкогольними нотами. Тільки через пару годин я відчула ніжність сандалу, яка переплітається трішки з шоколадом, але при цьому кардамон нікуди не йде, він просто стоїть поруч.

В ньому досить багато нюансів, точно не десерт, якщо б написали надихнулись улюбленим алкоголем Діора, питань не було. Асоціація судна в морі, яке перевозить ром і спеції. Дерев’яний кардамон з дуже п’янкою ваніллю, густий, насичений навіть трішки смолисто звучить. Шлейф середній, тримається просто намертво. В мене були трішки завищені очікування, хотілося більше м’якості і ніжності. Буде чекати холодну пору.

Якщо ж все таки хочеться десерту краще звернути увагу на Lira Xerjoff, просто щось неймовірно смачне, поки дуже сподобався. Чесно очікувала більшого, навіть новий Vanille Fatale TF, справив більші враження.

Dior Vanilla Diorama
Dior Vanilla Diorama