M O N D ✨️

Гладенькі ніжки зробить, але є підводні камні

Гладенькі ніжки зробить, але є підводні камні

Взагалі то, я майже не користуюся бритвою, результат цукрової депіляції цілком влаштовує. Але, не на ногах (цей пункт є у неулюблених пунктах б'юті рутини https://club.makeup.com.ua/looks/39995/ ). Для ніг купую окремо сет одноразових бритв і їх вистачає на весь сезон. Але, побачивши такий гарний станок від Bic - вирішила, що він може цілком замінити набір.

У новому пакуванні виробник використовує менше пластику. Так, ручка не захищена від подряпин. Проте, вона міцна і не так вже й легко її подряпати.

Загальна інформація представлена на упаковці.

Матеріал: нержавіюча сталь + пластик.

Оформлення дуже класне: насичений малиновий колір і вибиті фігури на ручці. Також, є вибитий логтип бренду. Виглядає набагото краще, ніж звичайні бритіи. Має 3 леза. Зручно лягає у руку. Існує у 4-х яскравих кольорах.

Позіционується як одноразова... але її точно вистачить надовго.

Гладенькі ніжки зробить, але є підводні камні
Гладенькі ніжки зробить, але є підводні камні
Гладенькі ніжки зробить, але є підводні камні
Гладенькі ніжки зробить, але є підводні камні

Чим особлива?

Видаляючи зайві волосинки, станок Soleil Miss водночас також насичує клітини шкіри вітаміном Е, що міститься у спеціальній змащувальній смужці бритви, запобігаючи пересиханню покриву та появі алергічних реакцій.

Використовувати потрібно, як і усі бритви, на підготовлену шкіру з піною для гоління.

Враження

Жодного порізу - круто! Але не все так гладко (ні, я не про якість гоління, з цим все добре). Перші використання викликали сильне роздратування. Навіть на другий день після гоління відчувався сильний зуд і сухість, а заспокійливі засоби допомогли лише на половину. "Ну, окей. У мене чутлива шкіра", - подумала я. І думала так, доки не відкрила коментарі на Мейкап, де теж жінки скаржаться на роздратування саме після цього станка.

З кожним використанням роздратування менше. Та все одно, потрібно багато заспокійливих засобів. Гель з охолоджуючим ефектом не допоміг, хоча зазвичай діє. Непогано показав себе крем Bielenda (https://club.makeup.com.ua/post/39758/ ), якщо наносити продовж дня.

Тож, для чутливої шкіри раджу з обережністю використовувати.

_________

Bic Жіночий станок для гоління "Soleil Miss"