Beautiful land💞

Вітаміни шипучі "Магній+В комплекс"

Вітаміни шипучі "Магній+В комплекс"

Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Привітики усім.

Зараз такий час, коли ми емоційно та психологічно вигораємо, і нам потрібна підтримка не тільки за допомогою медитацій, а також за допомогою БАДів.

Контейнер вітамінів виготовлений з пластику, має циліндричну форму. На зовнішній частині кришки можна побачити рівну поверхню з невеликим підвищенням посередині, що служить для зручного відкривання та закривання контейнера.

Вітаміни шипучі "Магній+В комплекс"

Дизайн упаковки є сучасним та інформативним, зображуючи шипучу таблетку та назву вітамінів, що робить продукт легким для розпізнавання і розуміння з першого погляду.

Склад

В одній таблетці міститься:

магній - 150 мг,

вітамін B6 - 1 мг,

вітамін B2 - 0,8 мг,

вітамін B1 - 0,7 мг,

вітамін B12 - 0,5 мкг.

Таблетка має круглу форму, діаметром приблизно як 5 копійок, ніжно біло-рожевого кольору. На дотик - тверда, з гладкою поверхнею, як звичайна таблетка. Має цікавий запах, який важко визначити, але присутній легкий солодкуватий аромат.

Таблетка розчиняється не більше ніж за 2 хвилини, утворюючи бульбашки та забарвлюючи воду у жовтий колір, це залишаючи після себе осаду.

Смак дуже приємний, мені він сподобався, нагадує лимонад з присмаком лимона.

Як використовувати: дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їжі. (але краще проконсультуватись з лікарем)

Магній може сприяти покращенню роботи нервової та серцево-судинної систем.

Вітамін B6 — нормальному функціонуванню периферичної та центральної нервової систем, покращенню засвоєння цінних мікроелементів.

Вітамін B1 — покращенню роботи ЦНС, захисту судин від глюкози та інсуліну.

Вітамін B2 — прискоренню окисно-відновних процесів в організмі, регенерації шкіри, участі в білковому та вуглеводному обміні.

Вітамін B12 — покращенню процесів згортання крові, роботи печінки та нервової системи, регенерації тканин, зниженню рівня холестерину.

Щодо ефекту від цієї кралі:

Звичайно, це не панацея від усіх хвороб і крила у мене не виросли, але, на мою думку, ефект всеодно є. Оскільки в складі міститься невелика доза вітамінів групи B та магнію, він більш підходить для легкого доповнення до раціону, як сказала мені моя лікарка.

>Пройшли судоми.

>Трохи відчуваєш себе витривалішою, наприклад, коли займаєшся спортом, можеш довше тренуватися.

>Трохи відчуваєш себе спокійнішою. Не скажу, що зовсім досягла дзену і як гуру відчуваю себе супер стійкою і нажаль це вже все психологія, але після БАДу відчуваєш, що трохи себе тримаєш у руках.

>Нігті ніби стали товстішими, а ось волосся випадає. Від метіди ефект був набагато кращим, адже волосся зовсім перестало випадати.

В принципі, це все. Думаю, він і так зробив достатньо багато зі своїм маленьким складом, і радити його не можу, адже у кожного може бути своя індивідуальна реакція на нього, адже всі ми індивідуальні і неповторні.🌼