AsyaFox

Ellips Hair Vitamin Smooth & Shiny With Aloe

Всім привіт, це Ася! Сьогодні розповім вам про свої вічні відносини, тааак, Еліпси це не ті кого залишають у "френд зоні"!

Чесно, не пом'ятаю в якому році я почала ними користуватися, але все що вам з цього приводу потрібно знати так це те, що як тільки у мене закінчується пластинка - я купую нову. І так вже дуууже-дуже довго.

На огляді:

Вітаміни для волосся "Терапія для волосся" з олією жожоба Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil (РОЖЕВІ)

Вітаміни для волосся "Розкішне сяйво" з олією алое вераEllips Hair Vitamin Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil (ЖОВТІ)

Але насправді які саме - не має значення. Я перепробувала всі, і на моєму волоссі всі діють однаково але ДУЖЕ класно. Тому зазвичай я обираю нові не за назвою, а за кольором на який у мене є настрій)) Їх об'єднує те, що ці капсулки однаково роблять волосся еластичним, сяючим, м'яким, захищають та живлять пасма.

Використання: мию голову, забираю рушником надлишок вологи, наношу вміст всієї капсули по всій довжині окрім коренів, сушу феном. "Вуаля!" - волосся гладке, сяюче. Ефект нагадує дію засобів з назвами "рідкий шовк", "рідкі кристали" - але ніколи не залишає волосся жирним чи склеєним. Дуже важко отримати негативний ефект даним засобом.

Я дуже задоволена і відношу ці вітамінки до #foxmusthave !

Дякую за увагу :з