Кузя Ю-а

Чудодійні капсулки для волосся

Чудодійні капсулки для волосся

Ellips — індонезійська косметика для розкішного волосся . Косметика виготовляється з натуральних компонентів і мінімальної кількості додаткових складників (по типу силіконів) і спрямована на оздоровлювальну дію вашого волосся! Багато хто вже використовує ці капсулки, тому і я вирішила не пасти задніх 😂

Вітаміни «Терапія для волосся» Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil - це цілюща олія, що надає моментальний оздоровлювальний ефект.

Капсули використовують для згладження посічених кінчиків, для відновлення пошкодженого волосся та запобігання його ламкості та сухості.

В кожній капсулці міститься якесь диво дивовижне з надзвичайним ароматом! Щойно відкриваєш ампулку, то хочеться, що б сьогодні пахли так усі засоби, що будуть брати участь у вечірній рутині.

Кожна капсула містить цілющий олійний комплекс, багатий на мінерали і мікроелементи, які живлять і зволожують пасма по всій довжині.

Вітамінні капсули незамінні після радикального перетворення локонів, їхньої хімічної завивки чи фарбування. А це якраз моя історія після останнього фарбування.

Олія жожоба пом'якшує найжорсткіше волосся, робить його більш слухняним і податливим, воно набагато краще триматиметься в зачісці. Засіб створює невидимий захист проти негативного впливу факторів навколишнього середовища й ультрафіолетового випромінювання.

Застосування капсул для волосся дуже просте. Потрібно просто відрізати кінчик капсулки, нанести вміст на волосся та розчесати. Цей продукт не потребує змивання. Також капсули можна додавати до шампуню, кондиціонера або маски для волосся, щоб покращити їх ефективність.

Рекомендується використовувати капсули для волосся Ellips 1-2 рази на тиждень, залежно від стану волосся та його потреб. Якщо волосся пошкоджене або зневоднене, можна використовувати капсули до 3 разів на тиждень.

В мене зʼявляється одразу нереальний блиск! Під час нанесення вже волоссячко стає мягкішим, ніжнішим, невагомішим! Кучерики до кучерика. Знайомство з брендом дуже вдале. Хочу спробувати ще іх маски. Пишуть у відгуках, що моє волосся оживе і почне жити своїм життям)))) тому і це я спробую. Ставлю у віш ліст.

Чудодійні капсулки для волосся