O’Ostah

Топ-5 найкращих термозахистів для волосся

Топ-5 найкращих термозахистів для волосся

Довгий час я не вірила у ефективність термозахистів та вважала їх просто вдалим маркетинговим ходом. Якщо чесно, я і досі думаю, що вони не здатні захистити волосся від щоденного використання прасочки на максимальних температурах. Але якось я вирішила сушити волосся із термо (це фен і браш) і дійсно помітила різницю. Я, яка бігала стригти кінчики кожного місяця та часто фарбувала довжину (бо, знаєте, високі температури змінюють колір, на полотні лишаються світлі плями)!

Можливо, ви саме зараз шукаєте новий догляд для волосся або хочете змінити свій термозахист? Тоді ловіть рейтинг моїх най-най.

Цей термозахист очолює мій топ. Думаю, ви  бачили відгуки на нього у блогерів і теж дивувались такій величезній кількості позитивних рекомендацій. Можу сказати, що він став вірусним не дарма, адже різниця між  ДО та ПІСЛЯ колосальна.

  1. Якщо ви хочете зробити інвестицію щонайменше на рік - беріть великий обʼєм. Я користуюсь Real Shea 8 місяців (раз на тиждень, інколи частіше) і у тубі залишилось десь 70%.
  2. Під час сушки активуються активні помʼякшувальні компоненти. Волосся стає пластичним, легше вирівнюється брашем і стає мʼякесеньким.
  3. Якщо наносити без фанатизму - немає ефекту «бурульок». Беремо горошину засобу, розтираємо у долонях і наносимо на вологе волосся. Краще трошки додати в процесі, ніж перемивати голову.

Моє пористе, неслухняне волосся у захваті. Я також, бо укладка тримається до наступного миття.

У мене дуже складні стосунки з брендом, але саме ця професійна олійка-термозахист підійшла на 100%. Використовую її для створення ідеально гладких зачісок, коли потрібно приборкати волосся “волосинка до волосинки”.

  1. Неймовірний парфумований аромат, який довго тримається на волоссі. Для мене це великий бонус, бо я навіть користуюсь парфумами для волосся, так мені подобається відчувати аромат від себе.
  2. Виробник обіцяє захист на високих температурах - до 230° С. Повторююсь, але я не дуже вірю у потужний “екран” між термозахистом і утюжком. Та мені для фену і керамічної щітки засобу більш ніж достатньо. Посічених волосинок та сухості кінчиків не виявлено.
  3. Ціна кусюча. Але пляшечки олійки вистачить на рік!

Якщо ваш бюджет дозволяє - щиро рекомендую! Звісно, якщо хочете ходити із салонною укладкою, створеною власноруч і без зусиль.

Ще одна проф олійка-термозахист, яка здивувала своїм призначенням і текстурою. Я можу її рекомендувати дівчатам, які фарбуються, особливо білявкам.

  1. Фарбоване волосся може набувати небажаного відтінку (зазвичай, це зелений підтон), якщо якість вашої води бажає кращого. Глікоамін у складі проникає всередину волокон та нейтралізує накопичені метали.
  2. Метал Детокс захищає волосся від впливу термоприладів, а також УФ-променів (літо близенько, тому беріть на замітку).
  3. Неймовірна текстура, я ще такої не зустрічала. Олійка при нанесенні на пасма перетворюється у легку емульсію, вбирається миттєво та не залишає і сліду. Але під час укладки волосся дисципліноване і не  плутається.

Хочу попередити: економічним цей засіб не назвеш, мені потрібно 4-5 натискань.

Не любите олійки? Тоді тримайте легенький крем-термозахист. Я придбала лінійку Pro Longer коли почала активно відрощувати волосся і впевнена, що частково завдячую успіху цієї операції саме їй.

  1. У складі є Філер А-100 та амінокислота, які працюють у декількох напрямках: захищають від впливу високих температур, відновлюють гладкість, заповнюють кінчики, запобігають посіченості.
  2. Ефект дійсно схожий на дію філерів: якщо ви колись користувались корейськими ампулками або ламеляркою, то розумієте про що я.
  3. Я активно тестувала серію осінню та взимку, пережила цей вологий період без “строчиків”. Тобто, термозахист має ще й антифріз-ефект.
  4. Допомагає відростити волосся. Просто подивіться на результат, якого я досягла трохи більше ніж за рік!

Додайте до цього квітковий аромат та надлегку текстуру - і отримаєте ідеальний термозахист для довгого волосся.

Це моє відкриття останніх місяців і сталось воно завдяки дівчатам зі спильноти. Мої б’юті подружки @Євгенія 👩 Кузя Ю-а та Vikulyk так наполегливо радили їх спробувати, що я не втрималась. Після затесту міні-версії планую придбати повну пляшечку (так-так, я люблю змінювати засоби під настрій і у мене ще є місце на поличці).

Залишаю дописи дівчат, щоб точно переконати вас у дієвості цих вітамінок:

https://club.makeup.com.ua/post/30305/

https://club.makeup.com.ua/post/29682/

https://club.makeup.com.ua/post/11236/

  1. Крута задумка: одна капсула = одне використання + зручно брати із собою в дорогу.
  2. Це поєднання термозахисту і терапії для волосся. Погоджуюсь, вже після одного використання волосся стало гладким і блискучим, діє миттєво.
  3. Ідеально підійде для жорсткого волосся. Якщо ваше - середньої густини або недовге, раджу використати половинку капсули.

Сподобалась ціна, формат, різноманіття лінійки і можливість спробувати капсулки у маленькій упаковці.

Сподіваюсь, що була корисною для вас сьогодні. Усіх обіймаю і бажаю тихого дня❤️