Травень 2024|| ПУСТІ пляшечки

Травень 2024|| ПУСТІ пляшечки

Вітаю🍀
✓"Пустушки" травень #1
Перший раз пишу про пусті пляшечки. Буду намагатися коротенько, без лишніх слів, описати свої використані косметичні продукти.

🍃Головомийка.
✓Закінчився шампунь для волосся "Кропива" Antica Erboristeria Shampoo Ortica 250 мл. Мені він не дуже сподобався, волосся жирного типу промиває добре, але довжина добряче пересушується. Тому знову купувати не буду, напевно Але придивляюся до "Інжирного"))). Аромат кропиви, мені в даному виконанні сподобався.
Кондиціонер Бальзам-філер  L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump 200мл. Базовий, робочий, відгук писала. Згодом повторю. https://club.makeup.com.ua/post/37640/

🍃Тіло.
✓Закінчився гель для душ Le Petit Marseillais 250ml Мигдаль. Тут все просто, цей гель і цієї ж фірми з малиною -ТО ЛЮБОВ. 💕
Крем для рук від Weleda. Базовий, комфортний, ручки доглянуті. Колись повторю. https://club.makeup.com.ua/post/40378/
🍃Декоративка.
Туш GlamBee, класна, люблю, щіточка підходить, не осипається, очі не печуть і не чухаються. Комфортна туш, повторю. Вже довго користуюся тому почала трішки осипатися, тому і викидаю. Зараз на заміну взяла від Maybelline.

🍃Обличчя.

✓Закінчилася пінка для вмивання Under Twenty. На мою жирну шкіру не вистачило відчуття чистоти після вмивання, якто трішки недоочищене обличчя. Формат пінки, як я остаточно для себе вирішила, мені не подобається.

✓Тонік- пілінг від  Elizavecca замовляю кожної зими, для вечірнього догляду. Ось із зими він саме закінчився. Працює із запаленнями, покращує загальний колір шкіри та і стан загалом. Від початку використання першу неділю обприщує, такі спецефекти. Наступна покупка - зимою.

✓Тонік від Bielenda Матувальний тонік для обличчя "Огірок і лайм", звичайний, базовий але не супер по відчуттях, були і кращі. Не повторю.

✓ Крем під очі від Clinique. На літо шикарний, але закінчився, маю в арсеналі інші тому зараз купувати не буду. Відгук писала. Повторила б. https://club.makeup.com.ua/post/31726/ 🍃Ось такі мої пусті пляшечки травня. Все, тепер з чистою совістю, відправлю цей пластик па переробку. Привчаю себе і близьких думати екологічно! 🌷 Дякую за перегляд.