Kizza

Guerlain Rouge G luxurious velvet

Guerlain Rouge G luxurious velvet

Привіт-привіт!

Нарешті розповім про ту диво помаду, що я довго переховувала від світу🤣 І так, це мій собі подарунок на день народження ✨

В даній лінійці є дві формули: сатинова і вельветова (і тут в процесі формування допису виявилось що є і третя формула - металік😯). Так, як я людина-матова-помада - мій вибір очевидний🤗

Не дарма їх дві. Як каже приказка: "Любиш Rouge G купляти - люби і кейси до неї брати". Тому коробочки дві🤣 Мій вибір пав на помадку в кольорі 258 Rosewood beige у формулі Velvet.

Блискуча упаковка з захисним ковпачком. Важкенька. Зроблена добротно. Тиснення лого бренду нагадує про те, що не дивлячись на "не дуже" вигляд у тебе в руках не "абишо". На захисному ковпачку також окрім лого ще присутня інформація, що це все зроблено у Франції і маса нетто 0.12 унцій, а це приблизно 3.4 грами. А і щоб скористатись помадкою треба зняти захисний ковпачок. Це доречі, написано найпершим реченням🤣 Най я зараз посміялась, але бренди не просто так розміщують в інструкціях і на пакуваннях настільки очевидні твердження. Це зроблено для того, щоб дуже хитрі панове не змогли судитись з брендами по дрібничках☝️ (якщо коротко описувати ситуацію).

Футляр сумісний з трьома видами помад в лінійці Rouge G. Проте якщо у Вас є суперстара версія (до 2018 року) даної лінійки - нажаль Вам цей футляр не підійде. Футляр теж важкий. Доречі, сумарно помада+футляр (вибачте, кришечкою в мене не повертається язик це називати) важить 80 грамів (wink-wink). Окрім того, там є чарівна прозора кругла наліпка, що тримає цей футляр докупи. Бо якщо її зняти - то відбудеться вивільнення двох люстерок.

Тут одне слово підійде - неймовірна. Ще ніби вельветове покриття на тортику🥰 Плюсом до гарного покриття ще наявниа вирізьблена назва бренду на пулі (я просто пищу від захвату, коли роблять якесь тиснення чи різьблення назви/лого бренду на самій помаді🥹)

Свотчі нажаль зроблені лише за нейтрального освітлення - тому тут помада виглядає такою майже теракотовою. За звичайного освітлення будуть макіяжі там і можна буде роздивитись все багатство кольору. Аромат помадки пудровий, дещо схожий на податки Lancome у формулі Intimatte, або Drama matte до їх перевипуску. За колір і текстуру поговоримо в наступному блоці. Доречі, коли вести даною формулою по руці - такий легкий шурхіт ледь чутно. Як ніби котик сопе.

І знову на ті ж граблі. І знову хамелеоністий колір. На всіх світлинах - одна й та сама помада, без олівців проте в різну кількість шарів. Відтінок Rosewood beige виявився теплим. Причому таким неочевидно теплим. Він то в бордо, то в вино, то в цеглу. З теплим макіяжем він холоднуватий, з холодним -дуже теплий. Найкраще пасує до мінімалістичних очей з чорною стрілкою.

Неоднозначний продукт. Формула невагома. Не сушить. Аромат не відчувається. Естетично гарна - це все безумовний плюс. Колір неоднозначний знову і для мене це мінус. Вкотре впевнилась, що деякі бренди вимагають попереднього свотчингу своєї продукції.

І знову я забуваю вставити якийсь блок на своє місце - то значить "Стійкість" винесемо в післямову😅 помада впевнено тримається 4-5 годин поступово з'їдаючись. Але 16 годин, як обіцяє виробник думаю не протримається. Але хто зна. Якось зроблю макіяж і поношу його 16 годин не оновлюючи і подивимось як він збережеться🤣

Дякую велике за увагу ❤️