Свідома клієнтка

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend

Український бренд Joko Blend розширив свій асортимент сонцезахисними засобами, серед них для себе я обрала сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50. Це лосьйон широкого спектра захисту, він захищає від обох типів сонячних променів: UVB та UVA.

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend

Лосьйон об’ємом 100 мл, користуватись можна 12 місяців після відкриття. Лосьйон упаковано в картонну коробку, яку захищено наліпками.

Виробник пише:

“Лосьйон SPF 50 забезпечує високий рівень захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння. Лосьйон легко наноситься та швидко поглинається шкірою, не залишає білих слідів та липкості”.

В складі лосьйону ми дійсно бачимо фотостабільні фільтри нового покоління:

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Glycerin, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Humulus Lupulus Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), BHT, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil /Citrus Aurantium Peel Oil

Лосьйон містить штучні ароматизатори та ефірну олію апельсина. Не знаю, чому виробник обрав саме цю ефірну олію, котра вважається помірно фототоксичною, але запах апельсину я люблю. Сонцезахисні креми для обличчя від Joko Blend теж містять штучні ароматизатори та цю ефірну олію. В лосьйоні є олії ши та мексиканського кактуса, тобто він буде сприяти відновленню шкіри.

Спосіб застосування:

Рівномірно нанести сонцезахисний лосьйон за 10-20 хвилин до виходу на вулицю. Для підтримки рівня захисту повторювати процедуру кожні 2-3 години, особливо за надмірного потовиділення, після купання або витирання рушником.

Мої враження:

Лосьйон у простому флаконі, котрий не займає багато місця. Мені довелось дуже багато разів натиснути на дозатор, поки він почав видавати продукт, хоча я знаю, як працюють такі дозатори, я була близька до того, щоб вирішити, що він зламаний, коли нарешті він запрацював. Лосьйон має делікатний запах і це радує, тому що, зважаючи на кількість ароматизаторів у складі, я переживала, щоб запах не був надто інтенсивним, після нанесення аромат я не відчуваю. За текстурою сонцезахисний лосьйон як легкий, рідкий крем, а після нанесення неочікувано жирний. Під час нанесення він білий, але швидко стає прозорим. Я використовую цей лосьйон для захисту шиї, він не подразнює навіть найчутливіші ділянки моєї шкіри за вухами. Шкіра з ним має вологий, жирний вигляд, мені навіть здалось, що до шкіри може прилипати волосся, але ні. Мої ключиці сяють з цим лосьйоном, а шкіра шиї виглядає більш пружною та підтягнутою. На лосьйоні не зазначено чи є він водостійким, змивається він трохи важче ніж інші мої сонцезахисні засоби. Хоча виробник радить повторювати нанесення лосьйону кожні 2-3 години, я не купаюсь, не витираю його рушником і цього не роблю (насправді, я вже видала собі подумки медаль за те, що в принципі користуюсь сонцезахистом вже не перший рік). Чула, що у хімічних сонцезахисних фільтрів є резерв роботи, певної кількості випромінювання, котру вони можуть поглинути, тому якщо ми весь день перебуваємо в приміщення і не дуже пітніємо (піт розмиває шар сонцезахисного засобу), сонцезахист можна не поновлювати, детально цю інформацію не перевіряла, тому що вона мені дуже підходить :)

Цього літа для захисту тіла від сонця я його в міру можливості уникаю та використовую закритий одяг: довгі штани та легкі сорочки, футболки й блузи з довгими рукавами, тож окрім шиї мені лишається мастити лосьйоном ще тильну сторону долонь та було б добре мастити верх стоп, таким чином лосьйону вистачить надовго. Загалом сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend відповідає обіцянкам виробника, він легко наноситься та швидко поглинається, не залишає білих слідів та липкості, це достатньо приємний для використання сонцезахисний засіб для тіла.