Strange Love

Викликає мігрень та сильний біль у нігтях

Викликає мігрень та сильний біль у нігтях

Eveline Nail Therapy Total Action містить у собі доволі велику кількість формальдегіду, що може провокувати побічки на ослабленій ногтьовій пластині. Проте саме цей небезпечний компонент і зміцнює нігті, на жаль

Засіб я придбала на початку своєї повної відмови від гель-лаків. В той момент нігті були доволі слабкими, проте навіть тонкий шар лаку Eveline Cosmetics Nail Therapy Total Action змінив їхній вигляд: це не звичайний прозорий лак, засіб майже моментально вбирається нігтями і наче провалюється. Доводиться нашаровувати його для блискучого фінішу. Тримається він дуже круто! Проте чи не одразу у мене почалися проблеми..

Особливо під вечір мені здавалося, що хтось паяльником обпікає мою ногтьову пластину (як перші секунди в лампі після нанесення бази) і крутить пальці, було дуже боляче і я не розуміла, у чому справа. А потім ще й почалася дика мігрень. Не просто біль в голові, а відчуття, наче череп тріщить. І так тривало 4 дні. Мені не допомагали обезболюючі. Згодом я вирішила зняли лак з нігтів, бо мені здалося це підозрілим. І що ми думаєте? Я відчула неймовірне полегшення чи не одразу

Це в котре переконало мене перше читати відгуки перед покупкою. На біль у пальцях та голові скаржилися десятки жінок, які скористалися цим засобом. Справа в тому, що формальдегід справді провокує твердість ногтьової пластини, однак якою ціною? Якщо у вас від природи вони тонкі та ослаблені, то формальдегід попросту проникає далі і отруює ваш організм. Тому я відмовилася від цього засобу чи не з перших днів використання. Будьте уважні та добре читайте склад/відгуки!

15 лютого, 2023
Strange Love
15 лютого, 2023