Hurska🩷

Посічені кінчики Goodbye

Посічені кінчики Goodbye

Привіт гарнюні 💃

Хочу розповісти про бюджетний, але классний засіб - Відновлювальна спрей-сироватка для пошкодженого волосся "Гудбай посічені кінчики SOS-кератин"
Garnier Fructis Goodbye Damage SOS Keratin Repairing Serum.

Головні складові у формулі сироватки - це олія амли та кератин. Завдяки ньому волосся зміцнюється і відновлюється.


Виробник зазначає:

"...був створений унікальний SOS-спрей миттєвої дії. Він має суперлегку консистенцію, завдяки чому здатний проникати глибоко у волосся, забезпечуючи заповнення порожнеч у структурі, а також запобігаючи посіченості..." - так як в мене фарбоване волосся яке січеться, то цей засіб є для мене актуальним.

За консистенцією спрей більше схожий на розведений флюїд/сироватку. Колір каламутно-білий.
Сироватка-спрей має дуже солодкий та приємний аромат. Нагадує солодкий персик🍑 або тропічний сік 🧃

Величезний плюс, що аромат стійкий - відчувається на волоссі аж до вечора.
Оформлення красиве та яскраве. Спрей добре лежить у руці, зручно однією рукою розподіляти засіб.

Мию голову через день, використовую сироватку на підсушене але ще трішки вологе волосся - для мене такий спосіб підійшов найкраще. Сподобалося, що засіб не склеює волосся в бурульки. Навпаки, вони стають більш розсипчастими та гладкими після висихання.

Також можна використовувати засіб як термозахист. З'являється блиск волосся, зволожує мої сухі кінчики вони виглядають краще. Волосся не бруднить.

Відновлювальна спрей-сироватка для пошкодженого волосся "Гудбай посічені кінчики SOS-кератин" мене не розчарувала. Засіб дійсно робить волосся сильнішим і гладкішим, зовнішній вигляд покращується. Кінчики волосся виглядають доглянуто, вони не стирчать у різні боки і не псують зачіску. Я дуже задоволена результатом. Рекомендую.


Приємним бонусом є те, що продукти garnier не тестуються на тваринках 🐰