Vikulyk

Оу, працює. Ефект на пористій шкірі

Останній часом мене знову мучать висипи і більш розширені пори і це не дивно, адже стан ПМС ніколи не проходить гладко для моєї шкіри і настрою 😂 Тож ця масочка якраз ідеальна в мій непростий період.

Маска марлева, трьохшарова, але досить тоненька. Вона має зручне лекало, добре кріпиться на обличчя, і не сповзає, приємно, що розмір мені підходить. На масочці є невеличкі розрізи, завдяки яким зручно її корегувати під своє обличчя.

Показую свою шкіру "до"

Що ж прикріпила я маску хвилин на 15, взагалі її можна наносити на 10-20 хв. Фото в масці то завжди кумедно, але показую, як сидить.

Також залишки рідини розприділила по шиї, адже в мене там теж шкіра не дуже краща, ніж на обличчі.

Знявши масочку, я уже бачу результат, магія це чи що?)

Потім вбиваю рідину в шкіру і бачу класний ефект.

• Пори дійсно не такі виразні, личко гладеньке і блискуче, тон шкіри виглядає рівномірнішим.
  • У складі є саліцилова кислота і ніяких почервонінь вона не викликала, а навпаки. Також тут є безліч доглядових інгредієнтів : кераміди, центела, ніацинамід, пантенол, декілька видів пробіотиків, я нарахувала аж три.
  • Після використання шкіра не стягнута, а навпаки зволожена, гладенька і наповнена, от такими засобами для проблемної шкіри, я би користувалась постійно.

І на десерто фото-порівння, адже ефект очевидний 😍

04 червня, 2024
Vikulyk
04 червня, 2024