Hanna Domashenko

Життя без гель-лаку | Доглянутий манікюр вдома

Життя без гель-лаку | Доглянутий манікюр вдома

Я навіть не пригадаю, скільки років поспіль я робила гель-лак... Все було б чудово, якби я сама собі не накоїла лиха. Ось такі нігики кішечки в мене були з гелевим покриттям)) Іноді сумую за цими "пазурями" 😊

Життя без гель-лаку | Доглянутий манікюр вдома

Історія бере початок з того, що я переходила з гелем ну точно більше місяця: то я захворіла, то у майстра запис був переповнений...Потім я вдарилася пальцем і ,ймовірно, саме ця травма призвела до відслойки гелю. Та біда була в тому, що під темним лаком я помітила проблему лише тоді, коли відчутно стала боліти нігтьова пластина. Не дочекавшись свого запису, я вирішила зняти гель самостійно вдома і для мене це був повний шок, бо нігтьова пластина боліла, змінила колір і виглядала дуже не здоровою. А згодом я ще мала відслойки нігтьової пластини...

Добре, що це був не грибок, а інфекція, яка вдало була пролікована під контролем лікаря. До подробить вдаватись не буду, тому що в таких випадках важливо проконсультуватися саме зі спеціалістом. Але на все це було витрачено чимало часу та нервів. Після лікування я вирішила, що краще буду зміцнювати свої нігті і робити класичний манікюр сама вдома.

Спочатку я користувалася вітамінними маслами для кутикули, пила вітаміни та наносила розумну емаль. Так виглядав мій манікюр десь 2-3 місяці, поки я не помітила перші позитивні результати: відслойки почали відростати, колір став нормальний, а нігті стали міцнішими.

Коли нігті відросли, стали міцнішими та перестали розшаровуватись - мені захотілося кольору. Щодо випилювання нігтів - тут все просто: або овал, або м'який квадрат! А далі поділюсь з вами моїми перлинками: лаки, які швидко висихають і виглядають не гірше гелю!

Catrice: насичені кольори, що висихають за хвилинку. Глянцевий фініш, не створюють бульбашок! Мої улюблені лаки!
Rimmel: гарна палітра кольорів, сохнуть так само швидко, але вони трохи не такі насичені, тому для яскравого кольору потрібно два нанесення.
Eveline: чудові лаки і величезна палітра! Сохнуть супер швидко! Обожнюю ці лаки за їх ціну та якість!
Wibo: Сохнуть так само швидко, але не вистачає кольорової гами! .. Носяться досить довго та гарно блищать!
DB cosmetic: і хоч ці лаки мають багато цікавих відтінків та швидко висихають, проте наносити їх треба в два, а то й три шари. Через це носяться вони не так довго, а сколи на кінчих більш помітні.
Delia: гарні лаки, гарно й швидко висихають, але вони швидко тріскаютьня на нігтиках. Тому більше не планую повторювати.

А щоб руки виглядали доглянутими - користуюсь, коли не забуваю, кремом для рук!

А які фірми лаків можете ви порадити? Чи носите гель-лак, а може так само, як і я відмовилися від нього?