Blondie_rs

Додай кольору в літні макіяжі!

Додай кольору в літні макіяжі!

Привіт! Початок літа я вже відчула спекотним сонцем, підвищеною вологістю та грозами. Поки я готую новенькі огляди, пропоную разом зі мною пірнути в ностальгію. А також, трішки поговорити "по душам". В далекому 2020 я вперше придбала палетку Huda Beauty. Мене переповнювали емоції! Руки трусились, очі горіли та відразу придумувались макіяжі. Зараз таку ж радість мені приносять деревʼяні ложки для куховарства і різні засоби нашого українського виробництва. Мене деколи лякає, що я охолонула до декоративної косметики. В мене тільки стали получатись більш складні макіяжі... Зараз відчуваю, що треба видихнути та взятись з новими силами; бо сталось тимчасове вигорання. Вже завтра покажу вам дещо цінне та знакове для мене. І я рада, що зробила таку вагому покупку, яка принесе користь та поповнить багаж знань. Тому, не вішаю носа та знаю, що все попереду. І будуть макіяжі, і косметика, і все-все.

А тепер давайте до палетку 😊 Фото старі; тому за це - перепрошую. Я її позбулась, але от відгук накатати на неї хочу; щоб ви були в курсі і можливо це допоможе вам у виборі 🙂

Палетка обгорнута в пластиковий прозорий "чохол" на засувку; а сам продукт знаходиться в картоновому пакуванні на магніті. Всередині є дзеркальце, а це завжди великий плюс. Позаду палетки є уся необхідна інформація та склад. Тіні компактні, зручні, не займають багато місця.

Палетка маловаріативна та більше підійде для тих, хто полюбляє саме теплі, рожеві та рижуваті відтінки. Тут особливо нема чим затемнити зовнішній куточок ока чи промалювати стрілочку; так само як і висвітлити чи додати транзитний колір (той відтінок, що по центру - не світло-бежевий). Єдиний плюс у палетці - так це її масляні шиммери. Це була моя перша палетка з дорожчого сегменту, тому я була на той момент шокована, що бувають такі текстури. Тушовки нею також виходили прекрасні; а я тільки-тільки тоді починала розбиратись що й куди.

Палетка містить 9 відтінків: 2 масляно-шиммерних, один з яких дуохромить; і 7 матових. Жовтий не пігментований. Для нього потрібно хорошу базу або олівчик, інакше на повіках він губиться. Усі решта матові не пилять, непогано нашаровуються та тушуються. По текстурі суховаті, можуть з часом затиратись.

Окраса палетки - масляні шиммери. Один більше до мідно-золотого; другий - золотий, навіть жовтогарячий з рожевою базою. Прекрасно набираються на пальчик та не скочувались в макіяжі протягом дня без спеціальних баз.

Такі кольори мало з чим гармоніюють. Під них потрібен відповідний одяг; а ще - осіння пора. Був і креативний макіяж, в якому я старалась показати побільше відтінків з палетки. Але куди з таким на щодень 😁

Я любила наносити шиммери в моно-виконанні. Легко зтушувати край пензликом і все. Відтінки дуже мене рижили, хоч до ягідної помади і під відповідний светрик бувало доволі влучно.

Через монотонність, як і Colourpop Baby Got Peach, я вирішила її позбутись, особливо після того, як спробувала палетки Huda нових випусків у пластмасових пакуваннях. Вони на голову, а то й на дві вище та краще цих серій. Ось там вже справді кремово-пудрові матові; але є й свої мінуси як от поганські шиммери. Вони там затираються, замилюються, і ще й скочуються, забиваючись в складки! Як не одне, так друге 🥲 Тому я зазвичай коли маю натхнення на ці палетки (у мене Khaki Haze та Rose Pastel), то крапаю на шиммерний рефіл дюралайн. Так воно стає масляним та лягає набагато краще.

Тож, чисто для ностальгії я тримаю палетку Warm Brown Obsessions в картоновому пакуванні. Відтінки там явно для більш смуглявих, а не таких порцелянових як я. Якість матових теж бажає кращого.

Тому, з огляду на практичність - ця палетка тільки для тих, хто полюбляє такі відтінки. З плюсів - це її компактність та масляні шиммери з дрібними блискітками. З мінусів: маловаріативність, посередні матові, малопігментований жовтий, нема темних та світлих відтінків. Ну і ціна; є значно кращі варіанти інших брендів у цій ціновій політиці, а то й дешевше. А якщо вже страшно хочеться палітри від Худи - то краще дивитись на нові випуски в пластикових пакуваннях ☺️