Ирина 🦋

Ще один нішевий аромат із нотою шкіри

Ще один нішевий аромат із нотою шкіри

Продовжу розповідати про свої аромати з нотою шкіри, про один із них я вже вам розповідала https://club.makeup.com.ua/post/40532/

Haute Fragrance Company HFC це нішевий будинок 🏭французької парфумерії 🇫🇷

Парфуми представлені в пробниках 2,5ml, мініатюрах 7,5ml та повноцінний флакон 75ml. Дуже розкішні не прозорі флакони, з важкими золотими кришечками, це що першим привернула мою увагу, навіть не знаючи вмісту, плюс великі красиві коробки (у деяких парфумів лінійки вони трохи скромніші)

Моє знайомство почалося з цим брендом кілька років тому з ароматів Devil's Intrigue 😈 та Indian Venus, вони були дуже популярними👸🏻, та дуже... дорогими 💸! Вони трохи схожі між собою, і вони обидва мені не сподобалися... зовсім! 😜

Десь рік тому мене зацікавив аромат Diamond in the Sky 💎 за описом у ньому були нотки Baccarat Rouge 540, яку я люблю. Разом із цим парфумом були замовлені ще пробники Wrap Me In Dreams 🍒 , Dancing Queen🌸 , Wear Love Everywhere 🌹, Nirvanesque 👜.

Diamond in the Sky сподобався мені з перших хвилин і був відразу ж куплений флакон. Так, це шоколад, какао 🫘 з нотками властивими Baccarat 540 🍫. Він досі є моїм улюбленим 💙 ароматом HFC з тих, що я пробувала.

Всі інші крім Nirvanesque мене не вразили на стільки щоб мені захотілося їх офлаконити.

А ось герой сьогоднішнього дописа мене привабив. Я не велика шанувальниця ноти шкіри, тим більше грубої шкіри, довго думала замовляти його чи ні, але потім вирішила що потрібно брати, тим більше шкіряних ароматів у мене зовсім не багато, і нічого схожого на відміну від інших у мене не було 🤷🏻‍♀️

Красивий білий флакон з синьо-бірюзовим візерунком + з іного боку золотий логотип HFC. Взагалі я дуже люблю білі флакони в парфумерії потрібно, напевно, створити окремий допис про мої «білі» парфуми.

Nirvanesque Haute Fragrance Company аромат для чоловіків і жінок, він належить до групи східні гурманські. Випущений у 2022 року. Парфумер: Vincent Ricord.

Початкова нота: Давана, Лабданум, Мірра, Ром

Середня нота: Кашмеран, Шкіра, Олібанум

Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Мускус, Уд

На відміну від шкіряного парфуму, про який я розповідала в іншому дописі ⬆️, тут шкіра більш очевидна, так пахне шкіряний салон новенького автомобіля 🚘, або нова шкіряна куртка 🧥! Шкіра + ваніль, боби тонка🍦+ крапля рому 🥃 та смоли. На старті аромат може здатися трохи грубим, але потім, чим далі, тим більше він засолоджується, шкіра пом'якшується і поступається своїм місцем ванілі 🍨яку я люблю. База мені дуже подобається у ньому ♥️ Так само в цьому ароматі є щось трохи як димне 🌫️, для мене це аромат на осінньо 🍂-зимовий період, під шкіряні речі, які я теж дуже люблю носити.

Це не з тих ароматів, які я можу носити щодня, виключно під певний настрій. Він навіть надає якоїсь зухвалості, коли я в ньому. 🏴‍☠️ Аромат представлений як унісекс👫, але на мій погляд, він трохи більше з ухилом у жіночий бік 👩🏻 особливо в базі, для дівчини з внутрішнім стрижнем 🏹

Парфум не надто гучний, чути десь на відстані 1-2метри 💨 Стійкість для мене туї середня годин 5-6 ⌚️

Ще один аромат який я хочу спробувати це Private Code 🍒

А які ваши улюблені аромати зі шкірою? Взагалі полюбляєте ви такі?

Ще один нішевий аромат із нотою шкіри
Ще один нішевий аромат із нотою шкіри