☕️ Karina ☕️

Комплекс для зміцнення та блиску нігтів

Я близько 3 років не наношу собі гелеве покриття через невдалий досвід і пошкоджений майстром ніготь.

Тому щоб нігтики були гарними та міцними, вирішила придивитися до чогось прозорого й корисного.

Це зміцнювальна сироватка, створена для крихких та ламких нігтів.

Обіцяє, що :

• Надає діамантовий блиск
  • Укріплює пластину
  • Підвищує стійкість до пошкоджень
  • Вирівнює нігтьову пластину
  • Легко наноситься і швидко висихає.

Блиск дійсно помітний (далі прикріпляю фото), інші пункти я думаю теж працюють через те, що на нігтях знаходиться лак, який і виконує заявлені функції (наприклад, шар лаку візуально вирівнює пластину)ю Висихає швидко, запах різкий як і у звичайного лаку.

Як діє:

Сучасна формула сироватки з мікроалмазами створює на поверхні нігтів жорстке, стійке до пошкоджень та блискуче покриття.

Об'єм - 10 мл.

Виробник - Польща.

Виглядає як звичайний лак. Кісточка зручна, набирає багато продукту, тому вистачає, щоб покрити декілька нігтів за 1 раз.

Особливості застосування:

Нанести 1 шар на очищену нігтьову пластину, наступному дня нанести другий шар, на третій день змити всі шари та повторити процес. Використовувати регулярно протягом 2 тижнів, потім припинити на один місяць. Також можна використовувати як основу для лаку.

Результатом я задоволена. Сподіваюсь, що відгук допоміг зрозуміти принцип дії засобу.