Комплекс для зміцнення та блиску нігтів
Patricia Ledo Architect Nail Complex Diamond Powder 💎
Я близько 3 років не наношу собі гелеве покриття через невдалий досвід і пошкоджений майстром ніготь.
Тому щоб нігтики були гарними та міцними, вирішила придивитися до чогось прозорого й корисного.
Це зміцнювальна сироватка, створена для крихких та ламких нігтів.
Обіцяє, що :
- Надає діамантовий блиск
- Укріплює пластину
- Підвищує стійкість до пошкоджень
- Вирівнює нігтьову пластину
- Легко наноситься і швидко висихає.
Блиск дійсно помітний (далі прикріпляю фото), інші пункти я думаю теж працюють через те, що на нігтях знаходиться лак, який і виконує заявлені функції (наприклад, шар лаку візуально вирівнює пластину)ю Висихає швидко, запах різкий як і у звичайного лаку.
Як діє:
Сучасна формула сироватки з мікроалмазами створює на поверхні нігтів жорстке, стійке до пошкоджень та блискуче покриття.
Об'єм - 10 мл.
Виробник - Польща.
Виглядає як звичайний лак. Кісточка зручна, набирає багато продукту, тому вистачає, щоб покрити декілька нігтів за 1 раз.
Особливості застосування:
Нанести 1 шар на очищену н ігтьову пластину, наступному дня нанести другий шар, на третій день змити всі шари та повторити процес. Використовувати регулярно протягом 2 тижнів, потім припинити на один місяць. Також можна використовувати як основу для лаку.
Результатом я задоволена. Сподіваюсь, що відгук допоміг зрозуміти принцип дії засобу.
Коментарі (0)