Ta_nyaaaaaaa

Суха олія для кутикули «Голограафічна» Shelly Professional Care

Не перестаю дивуватися продуктам для нігтів, рук та ніг Shelly. Скоро зберу свою особисту колекцію із засобів бренду, а на інші й зовсім не дивлюся 👀

Пам’ятаєте мій допис про олійку для кутикули з екстрактом й ароматом суниці, вітаміном Е у форматі олівця? - https://club.makeup.com.ua/post/23887/

І от, вона майже закінчилася, тепер я обрала іншу олійку, у більшому об’ємі та форматі баночки з піпеткою.

Не буду тягнути, хочу відразу показати вам відео. Ви тільки гляньте на цю текстуру, блискітки 😍 Цілий космос у маленькій пляшечці 🌌

Голографічна олійка криється у пляшечці з матового скла красивого бірюзового відтінку 🌊

Трішки нижче горизонтальної паралелі на матовому флакончику є прозоре «віконечко», через яке можна роздивитися олійку, зокрема блискітки зсередини.

Об‘єм продукту ого-го - 30 мл 💧

Дозатор представлений у форматі піпетки. Її резиновий накінечник дуже мякий, тому легко дозувати необхідну кількість продукту.

Текстура олійки доволі рідка і не відчувається дуже жирною.

Олійка містить величезну кількість дрібного шимеру, який осідає на дно, тому перед застосування я її струшую.

Ці блискітки блакитно-фіолетових відтінків, так космічно переливаються 🌌

Аромат стиглої вишні чи навіть черешні, неймовірно приємний 🍒 Досить яскравий, на руках ще тримається хвилин 10 після нанесення і поглинання.

У складі олійка містить вітамін Е, деякі синтетичні емоленти, зволожувачі.

Для одного використання олійки треба зовсім трішки, буквально по 1 краплі на кожен пальчик. Тому на руки наношу близько 1/3 піпетки. Тож засіб дуже економний і вистачить надовго 🔥

Завдяки легкій текстурі, олійка швидеееенько вбирається (буквально 5 хвилин). Після вбирання кутикула виглядає наче відфотошоплена завдяки великій кількості мікро-блискіток, вона м‘яка, сяюча, зволожена. Жодних жирних слідів після поглинання не залишається.

Аромат стиглої вишні 🍒 відчувається ще протягом деякого часу, так смачно пахне!)

Руки виглядають доглянутими і здоровими.

Тепер ця олійка моя нова помічниця 💗 Стоїть біля робочого столу, а я з радістю використовую її щодня. Бо такого зволоження вистачає на цііііілий день 🥰