Інна ✨

Палетка тіней GlamShop PRZE-BŁYSK

Палетка тіней GlamShop PRZE-BŁYSK

Нарешті придбала собі таку бажану палетку тіней від GlamShop. Це лімітований випуск, до пари ще є матова палеточка, але мене зацікавила саме сяюча.

Палетка тіней GlamShop PRZE-BŁYSK - це 9 сяючих тіней у різних текстурах, які доповнять любий макіяж. Пакування з матового картону, кришка з магнітами, усередені синій пластик.

Палетка тіней GlamShop PRZE-BŁYSK
Палетка тіней GlamShop PRZE-BŁYSK

По текстурам тут є більш гладеньки сяючі з кольоровою базою, є топери на напівпрозорій базі з окремими блискітками та 3 відтінка зверху - це прям глітери. Зазвичай я таке не використовую, але ці такі якісні і красиві, що я полюбила навіть глітери, додаю на нижне повіко та роблю усяки сяючі елементи, але подалі від слизової.

Усі тіні дуже красиві, виблискують, ними легко користуватись. Але формула дуже крихка, моя палетка приїхала побита, проте тіні легко спресувались пальчиками. Зберігати треба обережко і краще перевозити з захисними круглешками, якими закриті кожен відтінок окремо .

Всім, хто полюбляє сяючі прикрашалочки це треба. Або якщо вам здається, що у вас багато косметики і вам нічого не треба, то ця палетка вам обов'язково сподобається. Красиво наносити на любі тіні як топери, на голу шкіру для сяйва, на вилиці, на стрілки. Це відвал усіх місць, я вважаю!)))