Інна ✨

Блиски для губ Colour Intense

Блиски для губ Colour Intense
Блиски для губ Colour Intense

Маленьки і дуже гарненьки блиски від Colour Intense!

Colour Intense Popsy Lip Gloss у відтінку 05 Апельсин я випадково придбала собі, щоб закинути про всяк випадок у спортивний рюкзак - блиск маленький і не займає багато місця, він коштував зовсім недорого, ця "дівчинка" виглядає мило і привабливо. Він просто приглянувся мені на касі і я його взяла.

Colour Intense Magic Lip Gloss у відтінку 03 мені достався у подарунку від Таємного Санти на Новий рік. Пакування у формі морозива мені теж подобається, воно мінімалістичне і дуже симпатичне.

Блиски у пакуванні вигдядають по різному, але на шкірі це прозорі блиски з великою кількістю дуже дрібних блискіток. Продукт приємний, має ненав'язливий солодкуватий аромат, класну щільну текстуру, яка не тече з губ за контур на півобличчя і гарно зволожує. Після блиску губи доглянуті та м'якеньки. З мінусів для мене - незручний маленький апликатор, на який набирається дуже мало продукту за 1 раз. Але я просто зняла обмежувач і ця проблема вирішилась.

Я взагалі не очікувала, що ці блиски мені сподобаються! Але вони гарні і я користуюсь ними як бальзамами - коли не фарбуюсь, на тренування, на пляж. На губах виглядають красиво, блещать на сонечку, довго тримаються. Точно сподобаються багатьом дівчатам, або якщо у вас є донечки, які вже почінають проявляти інтерес до косметики.

Блиски для губ Colour Intense
Блиски для губ Colour Intense