Інна ✨

Помада, що дуже хотіла бути Dior

Помада, що дуже хотіла бути Dior
Помада, що дуже хотіла бути Dior

Ця помада ну дуже хотіла бути Dior, але купила я її у магазині *А за аж 27 гривень! І це матова помада для губ від Coffee Girl Color Reviver Balm. Відтінок ніде не вказаний, він був один, помада насиченого коралового кольору.

Вона мене зацікавила, бо я побачіла на неї огляд і запідозрила, що вона буде дуже схожа на мою улюблену Maybelline Colorsensation Craving Coral Matte 955, яку зняли з виробництва і я шукаю аналог.

Виглядає пакування дійсно непогано. "Надихнулись" Dior без усякого сорому, не стримуючи себе)) Пластик, але він щільний, ковпачок добре защелкується, сріблясте напилення ніде не облізло і не затерлось, хоча я часто ношу цю помаду з собою у сумочці. Вона має приємний цитрусовий аромат і наче гелеву текстуру, легко ковзає по губам, але при цьому покриття дуже щільне! Пігменту багато, колір дуже красивий, насичений, ягідний, яскравий!

Помада, що дуже хотіла бути Dior
Помада, що дуже хотіла бути Dior

Фініш не зовсім матовий, скоріше вільветовий, помада не фіксується, але дуже комфортно відчувається на губах. Я люблю таку формулу, ії зручно перенанести після їжі впродовж дня. Я наношу на олівчік від Lamel у 403 відтінку, але помада не потребує обов'язкового контуру, вона чудово носиться самостійно.