Sofiia_Ts

Крем-суфле для тіла Tink Coconut & Vanilla Superfood For Body

Крем-суфле для тіла Tink Coconut & Vanilla Superfood For Body

Крем, який хочеться з'Їсти 😋

Всім привіт! Хочу поділитись знахідкою, яка мене дуже приємно здивувала!

Почну з того, що креми для тіла я обираю максимально прості та базові, без ароматів. Але недавно я спробувала кокосовий наполеон, і мені цей аромат довго не міг вийти з голови. І тут я рішила обрати кремчик з кокосом, і мені попалася новинка від Tink.

Я була вражена і ароматом, і якістю, і текстурою, і зволоженням 😱

Крем-суфле для тіла Tink Coconut & Vanilla Superfood For Body

Крем упакований з невеличкий круглий пластиковий контейнер, який щільно закритий.

Аромат зразу відкривається при відкритті баночки, це аромат кокосового солодкого десерту чи крему, без приторності. Нотки ванільного цукру та кокосової стружки разом 🥥 Він тримається десь 2-3 годинки.

По відчуттях нагадує чу-чуть недовзбиті вершки, які тануть в руках від температури тіла. Дуже легка та невагома текстура, ідеально на літо ☀️

Крем дуже легко розподіляється по шкірі, надає зволоження та сяйво одразу, швидко поглинається і не залишає ніяких слідів опісля себе.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Palmitic Acid, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Parfum (Fragrance), BHT, Triethanolamine.

Крем має достатньо щільний склад, бо він має мінеральну олію та жирні кислоти. Також крем містить кокосову олію та олію ши. Не зважаючи на свої достатньо насичені складники, текстура крему дуже легка і не залишає липкості. Проте не рекомендую тим, у кого шкіра схильна на тілі схильна до висипів та комедонів.

Це було перше знайомство з брендом Tink, і я назву його успішним, бо крем виявився справді дуже крутим 🔥 Легка та невагома текстура, приємний солодкуватий і смачний аромат, зволоження та живлення шкіри - ідеальний літній коктейль для вашого тіла 🤤