Marinka🌈Rainbow

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Всім привіт ❤️

Літо для мене це як маленьке життя, насичене подіями та різноманіттям. Влітку мій догляд суттєво відрізняється від догляду в інші пори року.

І ось мої п'ять кроків:

Влітку використання сонцезахисних засобів для мене - це найважливіше. Якщо в інші пори року я можу ігнорувати його, то літом кожного дня мій ранок починається з нанесення SPF на шкіру обличчя. Якщо я знаю що проведу весь день на сонці то наношу крем і на тіло.

Зараз мій улюблений сонцезахисний крем це BIOselect з SPF 30.

Шкіра на початку літа завжди максимально суха і дуже помітні всі недосконалості на ній. Тому я вводжу в свою рутину та намагаюсь робити регулярно сухий масаж тіла спеціальною щіткою плюс використовую антицелюлітну олійку. Цей комплекс допомагає виводити зайву рідину,вирівнювати шкіру та зменшувати прояви целюліту на ногах та стегнах.

Влітку майже всі мої парфуми відходять на другий план і я частіше використовую спреї або місти для тіла. Вони мають меншу концентрацію ароматичних речовин ,легше переносяться навіть коли кажуть і дихати нічим,не дратують оточуючих та відносно швидко зникають та потребують оновлення. А ще це час коли можна сміливо пахнути різними яскравими ароматами .

З шимером або без , я просто обожнюю сухі олійки для тіла саме влітку. Використовую і просто на тіло після душу , і на пляжі перед засмагою або після. Олійка добре живить шкіру, заспокоює подразнення після депіляції ,прибирає лущення та просто надає шкірі здорового сяючого вигляду.

Думаю тут без коментарів Дезодорант потрібен завжди і скрізь. Маю завжди декілька і ношу в сумочці провсяк випадок.

Дякую за увагу 🤗