#summerwithmakeupclub
Мої п'ять крокiв в підготовці до літа 🌞
Всім привіт ❤️
Літо для мене це як маленьке життя, насичене подіями та різноманіттям. Влітку мій догляд суттєво відрізняється від догляду в інші пори року.
І ось мої п'ять кроків:
💙 Крок перший - сонцезахист
Влітку використання сонцезахисних засобів для мене - це найважливіше. Якщо в інші пори року я можу ігнорувати його, то літом кожного дня мій ранок починається з нанесення SPF на шкіру обличчя. Якщо я з наю що проведу весь день на сонці то наношу крем і на тіло.
Зараз мій улюблений сонцезахисний крем це BIOselect з SPF 30.
💙Крок другий - красиві ніжки та підтягнута шкіра
Шкіра на початку літа завжди максимально суха і дуже помітні всі недосконалості на ній. Тому я вводжу в свою рутину та намагаюсь робити регулярно сухий масаж тіла спеціальною щіткою плюс використовую антицелюлітну олійку. Цей комплекс допомагає виводити зайву рідину,вирівнювати шкіру та зменшувати прояви целюліту на ногах та стегнах.
💙Крок третій - ароматні спреї для тіла
Влітку майже всі мої парфуми відходять на другий план і я частіше використовую спреї або місти для тіла. Вони мають меншу концентрацію ароматичних речовин ,легше переносяться навіть коли кажуть і дихати нічим,не дратують оточуючих та відносно швидко зникають та потребують оновлення. А ще це час коли можна сміливо пахнути різними яскравими ароматами .
💙 Крок четвертий - суха олійка для тіла
З шимером або без , я просто обожнюю сухі олійки для тіла саме влітку. Використовую і просто на тіло після душу , і на пляжі перед засмагою або після. Олійка добре живить шкіру, заспокоює подразнення після депіляції ,прибирає лущення та просто надає шкірі здорового сяючого вигляду.
💙Крок п'ятий - відчуття чистоти та свіжості
Думаю тут без коментарів Дезодорант потрібен завжди і скрізь. Маю завжди декілька і ношу в сумочці провсяк випадок.
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)