Те, без чого я не уявляю своє літо #summerwithmakeupclub (・∀・)人(・∀・)
Підбірка крутих спф, трішки натхнення та мої власні рекомендації ☀️
Я білосніжка, і замість того, щоб засмагати, я згораю + у мене є тату, які важливо захищати від сонця, а ще мною обожнюють ласувати комарі, тому я дійсно готуюся до літа, просто щоб максимально комфортно пережити його 😅
1️⃣ (Якщо потрібно) Оновлюю гардероб, наповнюючи його білим одягом/топами 🐥
Нехай я трошки погладшала за час війни, але не соромлюся виходити в топах влітку і трошки світити свої бочка 😁
Ожиріння у мене немає, але й фігура не ідеальна, але теж підійде для грайливих топиків і щоб трохи погрітися на сонечку)
І білі речі влітку – це любов, всім рекомендую 💛
2️⃣ Закупівля спф ☀️
Скільки разів у мене такого було, що трохи недомазала шкіру і на тому ж місці утворюється болюче лущення, тому в кожній сумці у мене по крему, найдешевший і простенький для тіла, а трохи дорожчий для обличчя та тату (щоб їх не вибілювати, а то так не гарно 😅
Минулого літа я обгоріла по лінії топа і потім пару місяців не могла позбутися нерівномірної засмаги)) Так що тепер мажуся вся і часто!
У продуктах додала перевірені прикольні спф, які можуть порекомендувати 😉
(P.S. у Frudia не переплутай спф з виноградом (файно) і спф з авокадо (жирно і не файно)
3️⃣ Місти і парфуми з освіжаючим ароматом ✨️
Коли на дворі люта жара, особливо зараз, коли йдуть грози, а перед ними дуже сильно парить і не хочеться виповзати з прохолодного душу – місти з апельсинами/лимонами/бергамотами/бегемотами це подарунок всесвіту 🔥
Я вже сотий раз купую саме цей міст с бергамотом від La Rive, поки зі всіх, що пробувала цей – найкращий 💛
4️⃣ Озброєння репелентами (від всяких повзючих і кусючих)
Коли мене кусає комар, через хвилину місце укусу набрякає і виглядає як червона плямба десь 1.5 см в діаметрі. А тепер уяви мої ноги, коли в мене на шашликах закінчився репелент і я була без нього 🥲
Також кліщики і інша повзюча і летюча, вибачте, фігня, мені дуже не подобається((( Особливо коли агресивні оси/бджели летять на мої свіжі парфуми чи на яскравий колір волосся 😵💫
Рекомендую штуки зі скриншоту вишче, та зовсім не рекомендую штуки просто з оліями герані, лаванди і ще чогось, тому що на київських комарах, може, ще спрацює, а ось на сільських....
P.S. Уважно читайте інструкцію до репелентів для збереження свого здоров'я та здоров'я своїх улюбленців!!!
5️⃣ Натхнення на яскраві кольори макіяжів та сміливі образи
Так, макіяжі, як ти вже зрозуміла з мого акаунту – моя фішка. Саме влітку чи весною активніше всього хочеться сяяти. (Можливо, тому що з пуховиком яскраво-яскравий мейк не дуже виглядає)))
І я агітую не соромитися сяяти та проявляти себе! Літо – саме час для цього!
Дякую, що прочитала аж до сюди, сонця тобі, натхнення, та гарних спф, які тобі підходять на всі 100! 😁
Тицяй кнопочки та шукай мене в інших соцмережах за цим ніком ✨️
Твоя Inspirit. Цьом! ☀️
Коментарі (0)