Інна ✨

Лаки для нігтів від Eveline

Лаки для нігтів від Eveline

У своїй колекції лаків для нігтів я маю три яскравих лаки від Eveline : Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Neon Lunacy у відтінках 80 та 85 та Eveline Cosmetics Gel Laque Trend Collection у відтінку 49. Мені подобається якість, у них зручний скруглений пензль, лаки швидко сохнуть та гарно носяться на нігтиках.

Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Neon Lunacy у відтінку 80 трохи капризний, бо це жовтий неон. І веде від себе іноді нормально, а іноді може залишати полоси та сам себе стягувати, якщо не дати повністю просохнути попередньому шару. Це варіант не для швидкого манікюру за 20 хвилин. Але якщо не поспішати і нанести у 3 шари або нанести його зверху на білий/жовтий лак, то виходить дуже красиво.

Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Neon Lunacy у відтінку 85 здається напівпрозорим, але у 3 тонких шари колір виходить щільний, насичений синий.

Лаки для нігтів від Eveline
Лаки для нігтів від Eveline

Ви тільке подивіться на цей яскравий, щільний колір! Я не люблю рожевий, але цей дуже красивий, літний, соковитий! У 2 шари носиться прекрасно, обожнюю його для педикюру, коли усі червоні лаки мені надоїли, але хочеться чогось ягідного. Не залишає полос, швидко і гірно лягаю, красиво виглядає під глянцевим і під матовим топом!