Твердий шампунь
Shenko
Привіт красуні! Хочу поділитися крутою знахідкою для жирного типу волосся. Це мій перший досвід саме з твердим шампунем. Завжди хотіла його спробувати, але мені завжди здавалось, що мені буде не зручно ним користуватись. Але останім часом, читаю багато відгуків, що твердий шампунь, дуже гарно себе поводить з жирним волоссям, та скорочує термін миття у власниць такого волосся, як в мене.
В мене жирне волосся, сухі кінчики, не слухняне, на разі мию один раз на два дні.
Я довго обирала, і зупинилась на Shenko. Обрала для знайомста 4 вида по 25 гр, для себе і для чоловіка (в нас обох жирний тип).
Тож ділюсь своїми враженнями (бо один з шампуней дуже здивував).
По-перше пакування:
Кожен шампунь упакован в картонну коробочку, яка відповідає кольору самого засоба. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Сам шампунь загорнутий в спеціальний папір. Кожен вироб по 25 гр (в наявності, ще є по 50).
Коли я відкрила пакунок, це був вибух ароматів, мені здалось спочатку, що в коробці розлився парфум (незважаючи на те, що шампуні дуже гарно упаковані).
В середені мене чекала гарна листівочка, конфетті та резинка для волосся. Ну це дуже мило! Пакування 10 із 10!!! (фото в каруселі, правда схожі на якись смаколики?)
Шампуні мають брусковий формат, на вигляд схожі на мило гарної якості. Дуже зручно брати з собой, дуже компактні.
Спосіб застосування:
Змочити шампунь і нанести на вологе волосся, вспінити масажними рухами, змити до характерного скрипу. Після використання дати підсохнути.
Тепер по кожному окремо, і звісно є в мене улюбленець!
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Jojoba"
Особливості Shenko Jojoba Shampoo від виробника:
- має приємний аромат ефірних олій шавлії і розмарину;
- доречний для нормального та схильного до жирності волосся;
- мийна формула на основі кокосової олії, пудри німу, білої і блакитної глини;
- делікатно видаляє різного роду забруднення з локонів і шкіри голови;
- регулює гідроліпідний баланс;
- надає оксамитовості і м'якості;
- покращує розчісування, дарує повітряну легкість;
- містить природний антиоксидант спіруліну;
- біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів нівелює шкідливий вплив зовнішніх чинників;
- Д-пантенол і сорбітол забезпечують інтенсивне зволоження та клітинному рівні;
- олія авокадо, СО2 екстракт шавлії і вітамін Е щедро живлять від коренів до кінчиків.
Склад:
Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Salvia Officinalis Flower Water, Persea Gratissima (Avocado) oil, Cocamidopropyl Betaine, Kaolin, Blue clay, Inulin, Sorbitol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Spirulina powder, Azadirachta indica powder, Clary sage Essential Oil, Rosmarinus officinalis oil.
Брусковий формат, має дуже гарний колір - темно зелений, травяний!
Аромат - дуже насичений, шавлія, розмарин, і свіжість, багато свіжості (доречі по аромату дуже важко обрати улюбленця, бо запахи неймовірні, і вони залишаються на волоссі тривалий час).
В використанні - все виявилось дуже просто та зручно, нічого не кришилось, не падало, дуже легко ковзає по волоссю. Піни багато, я таке люблю (фото далі). Без труда змивається водою.
Я протестила кожен шампунь по три рази. Що вразило у всіх - це те, що я своє волосся, можу росчесати без спеціальних засобів, щітка аж літає по волоссю. Хоча коли миєшь, здається, що волосся стало дуже сухе та тверде, аж "хрустить".
Кожен шампунь надає волоссю дуже гарний блиск, природне сяяння.
Цей я обрала для себе, на ранок, аромат дуже бадьорить, та шкіра голови такая свіжа після нього, немов я мила холодним ментолом (хто має такий тип волосся, думаю, ви любите такий ефект!
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Citrus"
"Citrus" самий яскравий брусочок в колекції!
Особливості Shenko Citrus Shampoo:
- доречний для всіх типів волосся;
- за контакту з водою утворює густу піну;
- ретельно видаляє забруднення і надлишок себуму;
- підтримує фізіологічний рН шкіри голови;
- надає волоссю природного об’єму і густоти;
- робить локони м’якими, легкими і струмливими;
- сприяє регенерації структурних мікропошкоджень волосся.
Склад:
Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Cocamidopropyl Betaine, Kaolin, Butyrospermum Parkii (Shea) oil, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Coco glucoside, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Inulin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Ricinus Communis Seed Oil (and) Glyceryl Rosinate (and) Glyceryl Oleate (and) Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Seed oil, Lactic acid, Citrus aurantium Dulcis (Orange) oil, Curcuma longa root powder.
Цей лимончик став улюбленцем чоловіка, саме через аромат, і за довготривале відчуття свіжості. Аромат - насичений, це стиглі соковиті лимони. Дуже глибоко очіщує, не сушить шкіру. Колір насичений жовтий, радує око.
Саме для мене він по вітчуттям, крім аромату, нічим не відрізняється від "Jojoba". Тому цей перейшов до чоловіка, ну ладно....Доречі не думала, що йому сподобається такий формат.
"Coconut"
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Coconut"
Особливості Shenko Citrus Shampoo:
Особливості Shenko Coconut Shampoo:
- має приємний ванільний аромат;
- доречний для нормального та схильного до жирності волосся;
- мийна формула на основі кокосової олії і білої глини;
- ретельно видаляє забруднення, себум, залишки стайлінгу;
- нейтралізує патогенну мікрофлору;
- не провокує сухості і ламкості волосся;
- надає гладкості і м'якості локонам;
- поліпшує розчісування;
- Д-пантенол і сорбітол забезпечують оптимальний гідробаланс;
- олія кокоса і вітамін Е живлять волосяні цибулини, сприяючи росту волосся;
- біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів захищає завитки від агресивної дії довкілля.
Склад:
Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Kaolin, Cocos Nucifera Oil, Lavandula Angustifolia (Lavander) Flower Water, Cocamidopropyl Betaine, Inulin, Sorbitol, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Lactic acid, Vanilla (Vanilla planifolia) Beans CO2 Extract.
Цей красунчик, виявився самим дбайливим та зволожувальним. Після нього дуже м'яке волосся. І він найбільше сподобався моїм сухім кінчикам. Він так же гарно очіщує, як і попередні, але живлення та зволоження, тут на висоті!
Аромат - дуже цікавий, та не звичний для мене, це ваніль з міксом трав, та присутні пудрові ноти. Зберігається на волоссі.
Він ідеально підходить у кого жирне коріння та сухі кінчики. Він дуже напитує волосся та гарно очіщує. Після нього я ніколи не використовую додаткових засобів, крім термозахисту.
"Flowers"
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Flowers" - ось і мій фаворит!
Особливості Shenko Flowers Shampoo:
- оригінальний дизайн у форматі твердого мила, прикрашеного трояндою;
- має приємний аромат ефірних олій жасмину і герані;
- ретельно видаляє різного роду забруднення з волосся і шкіри голови завдяки очищувальній основі з білої глини, кокосової олії та трояндової пудри;
- зберігає оптимальний рівень рН, запобігаючи сухості і ламкості;
- дарує гладкість і шовковистість;
- спрощує розчісування й укладання;
- збагачений олією макадімії, маслом ми та вітаміном Е, які дарують щедре живлення від коренів до кінчиків;
- Д-пантенол гарантує зволоження і реанімує пошкодження волосяної структури;
- біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів має антиоксидантні властивості, створює невидимий захист від факторів довкілля.
Склад:
Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Cocamidopropyl Betaine, Pink clay, Rosa Damascena Flower Water, Kaolin, Butyrospermum Parkii (Shea) oil, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Inulin, Sorbitol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed oil, Rosa damascena flower powder, Pelargonium Graveolens Leaf Oil, Jasmine Grandiflorum Essential Oil.
Тут 100 любов!
По-перше, це аромат - насичений, пудрових квітів та ефірний олій, найбільше я відчуваю пудрову троянду (зазвичай я не люблю аромат троянди, але ось воно виключення), насичена герань, та трохи жасмину, але є ще якісь квіти, не можу до кінця розгадати. Цей аромат, само довше збірігається волоссі.
По-друге - очіщенні до скрипу коренні, та зволожене волосся по всій довжині, ну це прям знахідка, для мене.
Попередні шампуні, ніяк не повлияли на скорочення миття! А ось з цим, я можу спокійно, зав'язати хвіст на третій день! Звісно вже не має відчуття такої свіжості, але зовнішний вигляд волосся мене дуже влаштовує!
Розчисування без проблем, гладке та живе волосся, неймовірний блиск та аромат, і тривале відчуття чистоти! Що ще треба?!
Щодо економічності, мені поки дуже важко відповісти на це питання. Бо поки це прям дуже економічно виходить, повернусь до допису, коли закінчу повністю шампунь (самій дуже цікаво на скільки його вистачає).
Тож, як висновок, я дуже задоволена, що нарешті відкрила для себе тверді шампуні, а ще і знайшла улюбленця! З задоволенням буду повторювати!
Дякую за увагу 🦉
Коментарі (0)