ZEST Multivitamin
Поговоримо про вітаміни?!
Привіт! Як часто Ви, споживали різноманітні вітаміни або правильно харчувались, та не бачили ніякого результату?! Купляли різні харчові добавки, різного цінового сігменту, і казали, що вони не діють?!
Багато років тому, я сама так казала, коли отримала свої аналізи крові, та побачивши жахливу нестачу вітамінів, при цьому я гарно харчувалась, та приймала вітаміни на свій розсуд! Не робить так. Пройшовши обстеження, виявилось дуже багато проблем з ШКТ, щоб довго не розповідати, просто вітаміни не засвоювались в мене! Було тривале лікування ШКТ, і потім мені вже призначили колоти вітамини (особливо вітаміни групи В), і повірте саме колоти вітаміни, це ще те "задоволення".
І тільки після цього, почавши приймати бади по рекомендації лікаря, через кілька місяців, мої аналізи показали вже дуже гарний результат.
Вітаміни я приймаю курсами, регулярно сдаю кров, та слідую всім рекомендаціям лікаря.
Дієтична добавка "Мультивітамін"
Нещодавно закінчили приймати на двох ZEST Multivitamin, це був скажімо так підтримуючий комлекс. Щодо дозування та тривалості прийому, писати не буду, вважаю це не доречним з мого боку, бо я далеко не фахівець, вважаю, що тільки лікар або фахівець в цій галузі може це робити, бо гіпервітаміноз (хвороби, що виникають при надмірному надходженні вітамінів в організмі людини), це теж страшна штука!.Бо я дуже проти САМОЛІКУВАННЯ!
Про ZEST Multivitamin:
Особливості ZEST Multivitamin:
- містить комплекс необхідних вітамінів і мінералів для підтримки загального здоров'я;
- сприяє зміцненню імунної системи;
- допомагає підвищити енергію та витривалість;
- підтримує здоров'я шкіри, волосся та нігтів;
- зручна форма таблеток для щоденного прийому;
- підходить для дорослих з активним способом життя та підлітків у період активного росту.
Зручна яскрава баночка, яку дуже зручно брати з собою. Упакована в картонну коробку, де є вся необхідна інформація для споживача. Розписано склад. В баночці 60 таблеток.
Засіб випускається у формі тришарових таблеток, що забезпечує кращу засвоюваність кожного компоненту, зручної форми.
Не мають виразного аромату.
Наразі приймаю, ще один комплекс, від цього ж бренду, обов'язково поділюсь результатом!
Які Ви приймайте наразі вітаміни? Буде цікаво почитати ( особливо якщо це колаген, біотин, спіруліна)
Піклуйтися про себе та про своє здоров'я!🦉
Коментарі (0)