LAMEL Make Up Kajal Eye Liner
Стійкий гелевий олівець для очей у відтінку 402 - коричневий
Каял для очей – це невід’ємна складова косметичного арсеналу кожної дівчини, яка прагне підкреслити виразність свого погляду. Обираючи каял, важливо звернути увагу на його текстуру, стійкість та інтенсивність кольору. Я не люблю використовувати підводки, тому надаю перевагу саме олівцям для очей, і тут у мене є безперечний бюджетний фаворит – LAMEL Make Up Kajal Eye Liner.
Корпус цього олівця має лаконічний та привабливий дизайн, виготовлений з міцного пластику, який легко точиться, а грифель залишається цілим і не ламається. Олівець має ніжну гелеву текстуру, яка легко ковзає по повіці, не дряпаючи її, і добре розтушовується.
Виробник пропонує шість відтінків цього продукту, і моїм улюбленим є 402 – коричневий. Це відтінок темного шоколаду без рижини, який є максимально універсальним і підходить будь-якому кольоротипу.
Я використовую олівець для стрілок – він малює рівні та тонкі лінії, забезпечуючи щільний колір навіть в один шар. Крім того, каял чудово виконує свою основну функцію - промальовування слизової: наноситься легко, не пливе, не тече і не викликає дискомфорту.
Стійкість каялу від LAMEL варто особливо відзначити. Він міцно тримається як на слизовій, так і на шкірі, забезпечуючи стійкий макіяж до кінця дня, не розтікаючись і не розмазуючись.
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner - моя зн ахідка для виразного погляду. Бюджетний, але якісний олівець, який дійсно можна вважати справжнім бестселером бренду.
Коментарі (0)