Hrystja_

Aveeno

Aveeno

Але тут є застереження ⛔️: бажана консультація спеціаліста.

Як я писала вже раніше, в доньки АД. І чомусь цього року він якийсь дуже-дуже сильний, і не допомагає те, що допомагало раніше (і тут я не про дієту, вона присутня само собою).

Минулого року дерматолог виписував гормональну мазь. Вона допомагала. І все ставало на свої місця. Цього ж року ця "чудодійна" мазь вже не допомогла. Ніби все було добре, 4-5 днів-все поверталося знову.

І тут я знайшла таку мазь.

З Aveeno я знайома давно, колись діти мали гель/шампунь для душу. Він був дуже класний. Тод я шукала якийсь живильний крем (я його таки знайшла👌), і випадково натрапила на цю мазь. Вона мене зацікавила.

Це гормональна!!! мазь (містить 1% гідрокортизону) проти свербіння. Звичайно, що я питалася спеціаліста, чи варто її купляти.

Aveeno

Він зовсім не схожий на аптечні...це швидше нагадує крем.

Що мені ще дуже сподобалось- тут досить гарний склад, а не тільки одна хімія. Тут є потрійний комплекс вівса, алое, вітамін Е. Тут є комплекс Active naturals (речовини, отримані з натуральних рослин і створені за унікальною технологією).

Мазь ефективна при свербежі, спричиненим: екземою, дерматитом, миючими засобами, псоріазом, контактом з отруйним плющем, укусами комах.

Дійсно, вона практично після першого використання зняла постійний свербіж на руках ( дитина до того весь час їх роздирала від того свербіння). Моментально заспокоїлась шкіра, зараз вона " в стані спокою".

Також зараз донька використовує крем, і миє руки виключно чорним милом. Наразі динаміка досить позитивна.

Надіюсь, все- таки вдасться розпрощатися з АД.

Фото до/після тільки 2-х днів використання мазі. Мазь використовували 5 днів 2 рази/ день, потім раз на ніч через день ( 3 рази).

Наразі минув тиждень, свербежу нема🤔.

Я люблю бренд Aveeno, тільки єдине- треба розбирати склад, бо не вся косметика має безпечний.