Міні колекція румʼян
Колись я не розуміла їх, але тепер не уявляю макіяжу без румʼян
Привіт, красунечки 🕊️ (Я трохи зникаю і не активна, через вимкнення світла і власні обставини. Але я наздожену і буду активною під вашими дописами, а також ділитимусь власними знахідками)
Поговоримо про румʼяна? Напишіть в коментарях, які ваші улюблені?
І чи взагалі користуєтесь👀
У мене всього 3 варіанти, але чи всі мені подобаються?
Розберемо кожні окремо
LAMEL Make Up BB Blush 401
Румʼяна я отримала в великому боксі і довгий час дуже активно користувалась ними. Тому склала певне враження
Почну зі складу:
Water(Aqua), Dimethicone, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-8 Dimethicone, Beeswax, Mica, Isononyl Isononanoate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Diazolidinyl Urea, Fragrance, Ci 7747 1, Ci 77891, Ci 15850:2, Ci 15850:1.
В складі є силікони,а це означає, що продукт може бути комедогенний
Упакування:
В цьому весь величезний мінус. Адже дуже важко ними користуватись. Вони постійно тікають з туби
Дуже рідкі і легко наробити собі плям
Але колір дуже гарний, ніжний, можна гратись з яскравістю
Також вони добре носяться і не сповзають за день
Відтінок
Ніжний справді «чайна роза», він такий більш з рожевинкою. Але не прям 🐽 колір.
LAMEL Make Up BB Blush 402
Тут такий же склад:
Water(Aqua), Dimethicone, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-8 Dimethicone, Beeswax, Mica, Isononyl Isononanoate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Diazolidinyl Urea, Fragrance, Ci 7747 1, Ci 77891, Ci 15850:2, Ci 15850:1.
Він також може викликати комедони, висипи.
Упакування
І ситуація з упакуванням така ж. Взагалі роблячи такий гарний продукт, ламель зробили дуже не зручне упакування.
Відтінок і аромат
Якщо в 401 аромат я не дуже відчуваю, то в 402 відчуваю косметично квітковий аромат, ледь відчутний але є
402 більш персиковий і яскравіший, він навіть в помаранчевий відтінює
А от стійкість,нанесення все таке ж
Pastel Profashion Cream Blush 42
Це румʼяна, які мало хто знає, а дарма.
По-перше, вони кремові. По-друге, дуже ніжні, в ідеальному теплому відтінку. Персиковий тон
Склад:
Talc, Polymethyl Methacrylate, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexyl Stearate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Phenoxyethanol, Boron Nitride, Silica, Isopropyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Parfum (+/- Mica, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77891, CI 75470).
Тут не тільки силікон, а і тальк, алюміній. Тому безпечним його на назвеш
Але у мене жодних реакцій не було, з жодними з 3 румʼян
Консистенція
Олійна, кремова, легко наноситься і тушується. Цим засобом зробити пʼятна неможливо
Стійкість слабша за ламель
Упакування
Пластикова коробочка, дуже щільна і міцна. Кожен відтінок має свій прихований вислів на кришечці
У мене 42 тон, я ще хочу собі скульптор 50
В макіяжі ці румʼяна можна побачити через 1 допис в профілі
DARIIA’S IMPRESSIONS
Отже, моїм фаворитом є останні румʼяна від pastel. Не лише упакуванням, а і виглядом на шкірі, відчуттями, вони зручні в роботі.
Звичайно склад не дуже, але для бюджетних румʼян з такою якістю, можна пробачити
Та власне, всі румʼяна гарні і кожні мають як мінуси, так і плюси
Ну і свотчі 👀
А вам які довподоби?
Обіймаю 🤍
Коментарі (0)