MAXIMOVA🌷

Сироватка Sane для обличчя з вітаміном С 3%

Сироватка Sane для обличчя з вітаміном С 3%

З брендом Sane я знайома дууууже давно і маю тривалий роман з їх маскою з цинком🫶 моїй шкірі вона подобається. А сьогодні розповім про враження від сироватки з вітаміном С. Попередньо у відео можете наглядно побачити консистенцію сироватки.

Сироватка Sane для обличчя з вітаміном С 3%

Пластиковий флакон з помпою, яка справно працює та добре видає продукт, нарікань немає.

  • Сироватка має виконувати три основні функції: відбілюючу, антиоксидантну, а також зволожуючу.
  • Ключовий компонент сироватки - Aqua Shuttle. Це інноваційний зволожуючий компонент з доведеною ефективністю, який працює краще, ніж гіалуронова кислота на 20%.
  • У складі також міститься Amitose 3GA - інноваційна зволожуюча похідна Вітаміну С.
  • На додаток до сильного зволожуючого і освітлювального ефекту, Amitose 3GA є сильним anti-age активом, який активізує вироблення колагену і підсилює внутрішньоклітинний антиоксидантний захист.

Універсальний. Це дуже зручно, адже сироватку буде легко пристосувати до ранкової або вечірньої рутини.

Для себе виявила плюси та мінуси дії сироватки.

З мінусів виявилось те, що раніше я користувалась сироваткою з вищим відсотком вітаміном С, а саме аж 12%, тому вміст 3% вітаміну С в даній сироватці на мені вже не проявлявся яскравим висвітлювальним і сяючим ефектом. Тому тут до сироватки навіть претензій немає, просто варто враховувати той факт, що шкіра звикла до більшого відсотку вітаміну С.

З плюсів: приємний аромат, не нав’язливий, текстура сироватки як водичка, прозора і рідка. Дуже легко наноситься, добре поглинається з яскраво вираженим ефектом зволоження. Не залишає липкості чи неприємного фінішу. Не конфліктує з іншими етапами догляду. Робить шкіру більш гладенькою☺️

Я вже дуже добре розумію свою шкіру і знаю, що вона потребує більшого вмісту вітаміну С, адже тоді бачу ефект висвітлення постакне та ефект сяяння. Дану сироватку порадила б для новачків, хто тільки планує познайомитись з вітаміном С, адже вона дуже лагідно діє і вам має сподобатись🫶