Марія Bondar

Нова сироватка від Mermade

Нова сироватка від Mermade

Рубрика пишу поки є світло продовжується)

Коли я тільки побачила цю навинку на сайті мермейд - мені одразу закортіло її спробувати. Перш за все мене спокусив колір цієї сировотки. Це щось таке класне і незвичне - і я не знаю чому але мені це треба!)

Нарешті я придбала цю сироватку і готова поділитися з вами своїм досвідом.

Перше враження від сироватки - позитивне. При нанесенні вона легка по консистенції і гарно всотується в шкіру. Я ще помутила що чомусь через хвилин 5 я відчуваю ніби моє лице спітніло і мокре, а потім це відчуття зникає. Це відчуття я чітко розумію що воно саме після використання сироватки, але чому так відбувається - причини я ще не зрозуміла. Можливо закупорюються пори? Не знаю.

Але потім таке відчуття зникає і надалі шкіра досить м'яка, зволожена та приємна.

Пакування просто краса - іноді здається, що це не український бренд, а щось дико брендовано європейсько дорогуще) Баночка склада і має зручну піпетку. Навіть піпетка тут стильно рожева, а не класична як у багатьох засобах. Набирається продукт у піпетку дуже легко і зручно, тим самим в можете регулювати кількість засобу.

Також пару речень щодо запаху. Він дуже прикольний. Взагалі не солодкий, більш травянисто мильний. Мені таке подобається, іноді здається що аромат класичного геля для душу і ще чогось. Він легкий, не навязливий. Я би не хотіла, щоб його змінювали на якийсь інший, це дуже приємний аромат, хоч і свіжий.

Мій висновок по цьому продукту - я раджу. Раджу спробувати, тестити, мазати на обличчя і насолоджуватися цим продуктом.