та сама стійка бежева помада Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink 35 cheeky
я раніше не користувалась бежевими помадами, та і навіщо вони потрібні, але стійка рідка помада для губ з глянцевим фінішем від Мейбелін змінила моє ставлення, бо це ж універсальна складова макіяжу
підтримую весь хайп та галас навкруги відтінку 35 cheeky. мені подобається її запах, колір, стійкість (про неї буде далі). я знайшла до цієї помади чудовий тандем - олівець від glam bee в 110 відтінку, вони чудово виглядають разом.
фарбуюсь я рідко, бо для мене фарбування це щось надскладне, але в своєму beautyplan2024 я пообіцяла частіше користуватись помадами і зрозуміла як саме я можу це зробити- обрати помаду, яка нейтральна, не дуже нарядна, тому вибір впав саме на мейбелін у відтінку 35.
дуже багато схвальних відгуків, ну дійсно. виробник обіцяє 16 годин стійкості, але порівняно із червоною бежева трошки не дотримує своїх обіцянок. я робила експеримент про червону, можна прочитати тут⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/27963/
колір для мене чудово підходить, я брюнетка, з карими очима і теплою харизмою, на фото авжеж не 100% передача, тому орієнтуйтеся на свій кольоротип та відгуки із фото. текстура та запах приємні, після нанесення помада підсихає, не розтікається.
я не хочу мати 100500 різних помад від різних брендів, мені от досить такого мінімума - одна бежева і одна яскрава. цю помаду зручно носити із собою, поправляти макіяж, плюс із-за олівця є наявний контур і нанесення легке.
раджу спробувати саме цей відтінок або знайти альтернативу своїй бежевій помаді, можете поділитись які фаворитки в вашій косметичці?
підписуйтесь на сторінку, якщо вам сподобався мій відгук та візуалізація🎐
Коментарі (0)