Марія Bondar

Скільки продукту ми викидаємо?

Скільки продукту ми викидаємо?

Привіт) Я обожнюю цей продукт і опис на листик від холіка холіка робила в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/38288/

І ось гель в мене закінчився.... Дозатор більше не видушував засіб і візуально флакон був пустий. Але якщо придивитися поближче то можна було побачити ще засіб по стінкам і особливо в хвостику флакону. Як не крути дуже еффектний дизайн, але ну дуже незручний в користуванні. Це мабуть єдиний мінус який я знайшла в цьому продукті.

Я вирішила розрізати листок і перевірити скільки ж засобу там ще лишилося. Пиляння було довгим, адже флакон зроблений з дуже міцного пластику. Все ж я його подолала і ...... вуаля ...... там було ще дуже багато засобу. Я жжалкую що не зібрала засіб і не сфотографувала, і вам доведеться вірити мені на слово. Але я не брешу - продукту там було багатенько.

В результаті я змогла обмазати усе тіло декілька разів допоки на стінках майже нічого не залишилося. По поїм підрахуванням продукту там було добрих пів стопки продукту. А це приблизно 20-30 мілілітрів продукту. Я вважжаю це суттєво.

Ми просто викидаємо величезну кількість продукту. З одного боку це маркетинг - адже продукт в людини закінчиться швидше і вона захоче купити ще новий. А з іншого боку це просто марнування цінного ресурсу - цінного і якісного продукту, який ще пару разів прослужив би для вас. Я не фанат розрізати баночки, але в цьому пакуванні, дуууууже яскраво видно наскільки пакування не ефективно видає продукт.

Ось така невеличка історія - есперимент яку я провела зі своєю використаною баночкою алое. Сподіваюся вам ця інформація буде корисна і пізнавальна.

Скільки продукту ми викидаємо?