Fanola Cristalli liquidi dopocolore
Рідкі кристали для фарбованого волосся
Олійка представлена в розмірі 100 мл. Пляшечка виконана з скла а помпа з якісного пластику. Може слугувати хорошим подарунком бо виглядає красиво😍
Колір олійки прозорий з жовтуватим відтінком.
Аромат ніжний, солодкуватий, кінцеві ноти огіркові. Запах настільки легкий, що не відчувається на волоссі.
Використання. Зазвичай наношу на вологе волосся, тільки на кінчики, достатньо лише одного натискання помпи. Важливо не перестаратись щоб волосся не виглядало жирним.
Олійка проявила себе добре, колір швидко не вимивається. Її вистачить на дуууже довго, тому це хороший сімейний варіант. Чи придбаю знову? Якщо б це був менший розмір то на певно так, але якщо її використаю за 2 роки, уявіть як вона мені набридне)
Тому якщо у вас обмежений бюджет, беріть і не роздумуйте, бо на довго вистачить. Щоб перевірити розділіть ціну на кількість миття волосся за 1 рік, хоча вистачить однозначно на багато довше😂 Навіть мені захотілось порахувати. Якщо я мию волосся 1 раз в 3 дні, тоді в рік це 104 миття, можна накинути ще декілька нехай це 110. Ціна олійки була 311 грн. Кожне миття мені обходиться в 2,83грн.
Трохи розчарувалась, що таку як в мене зняли з виробництва, але добре що є схожий аналог Його додала в закріплені😉
Коментарі (0)