☕️ Karina ☕️

Подаруночок від L'Oreal Professionel Metal Detox

Подаруночок від L'Oreal Professionel Metal Detox

Я ще не користувалася косметикою L'Oreal Professionel для волосся, тому це наше перше знайомство.

Давайте ближче до суті. До наборчику входять:

  1. Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox.
  2. Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-metal Cleansing Cream Shampoo.
  3. Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-deposit Protector Mask.
  4. Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору
    L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream.
  5. Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil.

А також листівка із привітанням та покроковим описом кожного продукту.

Я вже встигла відкрити пре - шампунь, щоб почути аромат і дівчатка, я просто в захваті. Він неймовірний, дуже приємний цитрусовий.

Пост, який брав участь у челенджі: https://club.makeup.com.ua/post/39299/ .

А також залишаю опис кожного продукту ⬇️

Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору.

Метали у водопровідній воді – не проблема для здоров'я. Але при миття голови вони проникають усередину волосся, стають однією з основних причин ламкості та зміни кольору. Щоб уникнути їхнього згубного впливу, розроблено унікальний пре-шампунь-догляд Detox. Запатентована технологія забезпечує детоксикацію металів, не дозволяючи накопичуватися, погіршувати стан та зовнішній вигляд пасм.

Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.

З кожним миттям метали можуть пошкоджувати ваше волосся. Саме тому в домашньому догляді за локонами актуальним є Serie Expert Metal Detox Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору від L'Oréal Professionnel Paris, розроблений спеціально для запобігання накопиченню металів у структурі волосяних волокон. Нова технологія Metal Detox ефективно видаляє залишки металів, дарує волоссю здоровий вигляд, еластичність та розкішний блиск, сприяє зменшенню ламкості волосся.

Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.

З кожним миттям метали можуть пошкоджувати ваше волосся. Професійна маска для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору Метал Детокс - інноваційна маска від експертів L'Oreal Professionnel для запобігання металевим накопиченням у волоссі та попередження його ламкості. Професійний продукт розроблений для домашнього догляду за локонами. Завдяки дії засобу волосся набуває природного блиску, стає більш густим, еластичним і здоровим.

Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору.

Метали, що накопичуються в нашому волосся через «важку» проточну воду у кранах, псують не лише колір, а й стан пасом. Бренд L'Oreal Professionnel подбав про те, аби відновити та захистити волосся, створивши Metal Detox Professional High Protection Cream. Регулярне використання цього крему збільшить стійкість кольору до 8-ми тижнів, а також допоможе впоратися із проблемою ламкості. Пасма стануть більш слухняними, легше розчісуватимуться та матимуть розкішний здоровий блиск.

Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору.

Професійна олійка Метал Детокс надасть вашому волоссю необхідне живлення, блиск та захист, не обтяжуючи його. Неповторна текстура професійної олійки в процесі нанесення трансформується з олієподібної у водяну, оскільки в'язкість консистенції зменшується більш ніж у 10 разів. А неперевершений аромат гами з цитрусовими, деревними та мускусними нотками зробить досвід використання лінійки дійсно незабутнім.

Подаруночок від L'Oreal Professionel Metal Detox
Подаруночок від L'Oreal Professionel Metal Detox