OKazkova

100 мл задоволення

100 мл задоволення

Кажуть, що аромат лаванди заспокоює, підіймає настрій та покращує сон. “Тож чому б не додати у свій догляд засоби з цією чудовою рослиною?” - подумала я, та й придбала лавандовий скраб, лавандовий гель для душу та запашну лавандову водинку. Цей допис про неї💜

Властивості (словами виробника)

Засіб розкривається прохолодними та свіжими пахощами, що поєднують в собі розслаблюючий запах квітів лаванди з нотками деревини. Незабутній аромат допоможе вам відійти від буденної метушні та знайти гармонію в кожному моменті.

Для шкіри: покращує пружність, очищує, зволожує та живить, сприяє нормалізації роботи сальних залоз, усуває набряк, подразнення та запальні реакції.

Для волосся: усуває лупу, ламкість та надмірне випадання, полегшує розчісування, надає м’якості, блиску та ніжного аромату.

Пакування

Водичка міститься у гарній пляшечці з темного пластику об’ємом 100 мл. Пляшечка зі зручним дрібнодисперсним розпилювачем та кришечкою. Розпилювач легко активується та випускає хмарку з найдрібніших краплиночок, що огортають шкіру та волосся неймовірним ароматом.

Аромат

Легкий. Свіжий. Приємний. Лавандовий. Найбільше відчувається в процесі розпилювання. Не дуже стійкий, але ж це і не парфум. Якщо добряче напшикати, то тримається на шкірі 30-40 хвилин, але треба принюхуватись. Не набридає, не заважає. Хочеться відчувати його постійно.

Склад

Все дуже просто та натурально: вода очищена, ефірна олія лаванди, сорбат калію - рослинний консервант.

Продукт не тестується на тваринах💕

Використання та враження

Використовую його протягом дня на роботі: пшикаю на обличчя, волосся та руки. Ввечері після душу запшикуюсь ним повністю. Зранку можу використати замість тоніку.

Краплинки лагідно торкаються шкіри та волосся, дарують приємне відчуття легкості й свіжості. Рідина швидко вбирається, не сухить шкіру, не липне.

За пару днів використання ще рано говорити про якийсь накопичувальний ефект. Але насправді я вже отримала те, заради чого придбала цей засіб: ніжний натуральний аромат лаванди, який я ношу із собою в сумочці та у який із задоволенням занурююся протягом дня.

І настрій дійсно покращується! Та не знаю, чи то від цілющих властивостей лаванди, чи то просто від того, що мені подобається відчувати її аромат🥰 Радію, що додала у свій догляд цю лавандову водичку!

До речі, виявляється, що у Mayur є й інші варіанти запашних водичок: з трояндою, лемонграсом, іланг-ілангом, м’ятою, чайним деревом, неролі, жасміном, корицею та геранью. Всі за приємною ціною, а зараз ще й зі знижкою. Кожна красуня може обрати на свій смак. А я, мабуть, знов із лавандою візьму😁

Дякую за увагу🫶

Якщо цікаво, відгук про сольовий скраб "Лаванда" від Mayur туть: https://club.makeup.com.ua/post/40172/