Cherisher | Туш для вій
Cherisher Cherish Mascara
Всім привіт! Нещодавно я відкрила для себе новий бренд - Cherisher і була приємно вражена. Я вже написала відгук про засіб для росту вій. Сьогодні дійшла черга до ще одного топового продукту від цього бренду - туш для вій Cherisher Cherish Mascara.
Почнемо з пакування. Тут все продумано до найменших деталей - стильний брендований пакетик з картонною коробочкою всередині якої на нас чекає туш.
Сама туш була в індивідуальній коробочці з картону з контролем розтину. По периметру упаковки можна знайти всю інформацію, яка нам потрібна.
Сам футляр чорний, матовий, дуже приємний на дотик.
Туш має щіточку зігнутої форми. Щетинки нежорсткі. Вони не колють повіку, не дряпають її. Я люблю такий формат щіточки. Для мене вона зручна, вигнута форма щіточки, повторює форму ока, що полегшує її використання.
Обмежувач працює добре, не доводилося прибирати надлишки туші зі щіточки.
Однією з головних переваг цієї туші є те, що вона не просто не завдаватиме шкоди віям за щоденного застосування, а забезпечуватиме тонким волосинам повноцінний догляд. Адже до складу цього засобу входять спеціально дібрані доглядові компоненти, які роблять волосини оптимально зволоженими й еластичними, а також запобігають ламкості і випадінню вій.
Туш легко наноситься на вії за рахунок вигнутої щіточки. Я зазвичай наношу один або два шари і добре прочісувати вії, щоб уникнути грудочок. Туш гарно подовжує вії та робе їх більш підкрученими.
Вії після фарбування залишаються рухливими, на дотик нежорсткими. Легко змивається міцелярною водою, не має ефекту панди, не розмазується, не залишається на шкірі. Від неї немає ніякого роздратування на моїх чутливих очах, обійшлося без алергії.
Користуватись нею дуже приємно, тому можу сміливо рекомендувати.
Коментарі (0)