Iryna Inred

Моє знайомство з Mermade

Моє знайомство з Mermade

Як добре, коли можна замовити мініатюрку парфумованої води і пожити з цим ароматом. Спостерігати, яким він буде в спеку чи в прохолодний день, як відрізнятиметься вдома та надворі. Цього тижня я скрізь і всюди з "Відчуттям дощу" від Mermade. І це моє перше знайомство не лише з ароматами, а й взагалі з цим брендом. З чим, думаю, можна мене привітати))

Моє знайомство з Mermade

Обирала цю парфумовану воду виключно за описом. У початковій ноті мандарин — як мені може не сподобатися? І рожевий перець — а от з цією спецією я незнайома, і, схоже, саме ця нотка для мене занадто незвична. Радію, коли вона вивітрюється і більше відчуваються наступні квіткові мотиви. Як не дивно, найбільше мені подобається саме кінцеве "звучання" Feel The Rain, хоча там за описом ваніль, морозиво, а я вважала себе не надто палкою прихильницею ванільного запаху.

В загальному Feel The Rain нагадує мені запах трав'яного лугу в спекотний день. І не обов'язково після дощу. Можливо, зранку чи ближче до ночі. Такі асоціації. Повний формат цієї парфумованої води не поспішаю замовляти, хочу пошукати трохи легший, більше мій.